Platby zo Slovenska

Pali_
Chcem sa spýtať adminov , ja keď platím zo Slovenska vždy musím zaplatiť viac ako je nabidka to znamená nabidka 500 korún a ja musím zaplatiť 550 , nabidka 150 ja zaplatím 175 , je to vraj kvôli mene atď kurzom , ale nebolo by fér mi vrátiť tie preplatene koruny aspoň ako kredity ? Alebo dostáva predávajúca ?
Direkt88
Ďalšia vec je kto upozorni na to keď dám rýchlu platbu ze mi strhnú viac peňazí? Nikto
Direkt88
Áno a predávajúce mi ďakujú za dyško 😂a ja o ničom neviem
Zobrazit 3 odpovědi
Docent Kalhotky
Napiš vždy přímo adminům přes pole vložit dotaz v nápovědě, tam ti vždy odpoví. Já si myslím, že ze zahraničí musíš nejspíš posílat víc, protože Kalhotkomat přesně neví, jakou částku ti mají říct. Kurzy se mění, bankovní poplatky má každá banka jiná a oni primárně fungují v Česku a v korunách... Nejlepší je naposílat si peníze přes kredity, pak máš vždy kontrolu nad tím, že nemusíš platit víc než je nutné, zároveň ti peníze budou stačit na zaplacení. A video máš taky hned. :-)
Anonymníkráska
Ahoj Pali, já pouze vím o příplatku 50 Kč za doručení o zahraničí. Ostatně s příplatkem u jiných objednávek jsem se nesetkala nikdy, kolik byla cena, tolik bylo zaplaceno. 😁
Zobrazit 3 odpovědi
Valeriia
Též několik zákazníků mi psalo že jede přes kredity že to je lepší :) prý měsíčně dobije kolik chce ten měsíc utratit a podle toho jede :)
Zobrazit 1 odpověď
nataliastudentka
Ahoj Pali, ak chceš info priamo od adminov odporúčam napísať mail, tam odpíšu zaručene skôr
Pali_
Pri jednej mi to nevadí , ale keď mám 80 zaplacenych nabidek to už urobí niaku sumu
Zobrazit 1 odpověď