paypal platba

Omega
Zdravím, proč už nejde platit přes paypal? bude možnost platit přes paypal někdy znovu zprovozněna?
moneyslave
Proto ten QR kód na PayPal nejde načíst? Jde o to, že PayPal to nechce přijmout?
Rick
Paypal měl aktualizovat obchodní podmínky ve kterých nově zakazuje držitelům účtů nákup a prodej digitálního adult contentu.
Otík
Aranka byla kvůli tomu prý zablokována
Modrovláska
Tato situace je docela dost závažná a týká se v podstatě všech prodávajících a zákazníků, je škoda, že KM naprosto selhal o informování v této skutečnosti. KM by měl reagovat daleko pružněji a rychleji, když nastanou podobné problémy...můžou samozřejmě nastat jakékoliv technické problémy, ale měl by o tom informovat co nejdříve, aby zamezil různým nedorozuměním...tím buduje důvěru a značku především u zákazníků, aby se vraceli a nakupovali u nás... KM by měl do nejbližší budoucnosti uvažovat minimálně o zřízení technického chatu nebo hot linky, kde by jsme v podobných případech dostali rychlé vysvětlení a mohli se podle toho zařídit. V současnosti, když nastane problém např. o víkendu a KM odpovídá pouze v pracovní dny, je to naprosto nedostačující podpora...Bylo by taky fér, aby informaci o zrušení platby přes paypal dostali všichni zákazníci nebo aspoň ti, kteří tímto způsobem platí a tím pádem měli vysvětlení, proč v minulých dnech nemohli takto zaplatit. Já jsem to těm "svým" napsala a byli rádi, že tuto informaci dostali...ode mě👍
Blondýnečka
Nešlo by to přes gopay do budoucna?
Karkulka
Již je od kmatu v mailu, že už to nepůjde a hledají jiné řešení
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Halo haló proč pak to nejde prosím ??? 🙂
Karkulka
Přijde mi to jako velká škoda a krok zpět, pokud to již nepůjde.
pedestrian
Tiez by som bol zvedavy na odpoved. Je to pre mna primarny sposob platby, a je to len ferove voci predavajucim, na nic sa necaka, platba prebehne hned.
Bernadette
Taky mi včera jeden psal , proč to nejde taky mě zajímá 🙂