Otrocké videa

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Zajímám se !
Otrocké , submisivní videa kde je vystaven submisivní otrok, chlap nahý s pérem .(dle mého nahlášení nesmí být vidět chlap pér*, atd jen prodávající), samozřejmě vše je vždy se souhlasem .
Je tu na toto téma , spousty videii a spousty úvodních fotek kde je vystavenej otrok a ne prodávající , ptám se protože mi někdo nahlásil mé videa a přijde mi to tak trochu divný a tak nějak tomu nerozumím!!!
Vysvětlíte mi to ?? Protože pokud to tedy být nesmí , proč jinde to je a ja nemůžu. Diky
Ps: Je tu spousty reálných lekcí, který jsou natočený s cizím chlapem
1

Cute_gurl
Zdravím 😊
Ikdyž podobné nabídky s otroky nemám, myslím, že sem patří. A proč by taky ne, jsem si jistá, že je zákazníci žerou a slečnám i KM vydělávají korunky. Patří to sem, ne že ne. Jenže když na jakýchkoliv jiných stránkách ( OF, nebo i blbej PH) účinkuje kromě zaregistrovaného někdo další , musí se taky ověřit. Nevěřím , že by to kterákoliv že slečen dělala bez souhlasu subika . Ale aby byl v klidu KM i nahlašovačka (nahlašovačky, nahlašovač 😆? ), nešlo by to prostě nějak ošetřit ? Třeba nějakým online formulářem pro KM , kde by dal třeba dotyčný souhlas ? Aby se slečnám nemusely ty nabídky skrývat ? Já osobně mám jedno videjko se ségrou a aby nebyl problém, udělala si tu účet , tak je ověřená.
Co mě fascinuje je nahlašování spermatu ? Proč ? 😆 Vždyť je oficiálně v doplňkových službách, tak proč se nesmí posílat zvlášť ? 😆 Já ho sice taky neprodávám , ale tohle přece nedává smysl 🙄

Blondmommy
Souhlasím.Také mě někdo neustále nahlašuje, za podobné nabídky. Dokonce jsem byla i zablokována. O podobné nabídky je zájem. Snažíme se jen vytvářet zajímavé nabídky pro zákazníky. Myslím, že je to škoda pro všechny strany. Jak pro zákazníka, kalhotkomat i prodávající. Mrzí mě že jsou podobné nabídky zakazovány, když je o ně zájem.

Peee
Ahojky, vidím to stejně jako Sněhurka. Je fakt hnus, co se tu v poslední době děje. 😒

snehurka
Ja to nevidím jinak než že je to cilene proti tobě.😒 Km se zabývá jen nahlasenymy nabidkami.