Odeslaná zásilka

Adin
Ahoj, 12.12. jsem odeslala dvě zásilky dvoum různým zákazníkům. Jedna normálně dorazila k zákazníkovi, ale ta druhá má stále status "odeslané" až do dneška. Mám dále čekat, nebo začít řešit s KM?
0

Comtessa
Ahoj, teď se mi stalo přesně to samé, zásilka měla status "odeslané" několik dní, když jsem se podívala na stav zásilky tak ta byla už dávno na výdejním místě. Jukni se jaký je stav zásilky. Psala jsem na podporu a zásilkovna zapomněla zadat správný api kód k vyzvednutí.

LadyMammy
Taky mi jedna zásilka čeká v depu. Jsou přeplněné zboxy.

Terinka009
Zasilkovna momentalne totalne nestiha. Jsou baliky, ktere zvladnou do druheho dne, ale jsou ktere maji velke zpozdeni. Podala jsem v pondeli primo na depu a jeste to zakaznik nema. Ted maji nejnarocnejsi obdobi v roce a je potreba s tim pocitat a hlavne to pochopit 🙂

JmenujiSeNatalka
Klikni si a podívej se na stav zasilky a uvidíš podle sledovaciho číslo kde to vázne. Blíží se čas Vánoc,občas dochází ke zpoždění doručení no :-(

Makin
To je asi ještě v pohodě, počkala bych. Pokud se to do pondělí nezmění, tak by asi bylo dobrý kontaktovat adminy, ať na to mrkou.

Anonymníkráska
Ahojky, jsou to teprve 3 dny, podle mě zítra dorazí 😊