Nové slečny

Pali_
Zážitok, z dneska kúpil som rovnaký chat na raz od 3 slečien , mal to byť cuckold chat s fotkami z sexu atď , všetky 3 mi v priebehu 2-3 hodín napísali skoro to isté že pritel musel do nemocnice atď ..., keď som napísal že to reklamujem sprcha nadávok a urážok že čo chcem reklamovať atd, že ma nezaujíma ako sa oni cítia , príde vám to normálne ? Pokiaľ viem toto je obchod , aj v potravinách keby kupujete mlieko a predavačku polovicu vyleje asi si ho nekúpite ... Strašne fakt , som zvedavý ako sa vyjadria admini
1

Mně to samé včera shodou okolností napsala má můza zde, dokonce tu reaguje ve vláknu. Jí to ale (bohužel) věřím, protože vím už dlouho, že to mají dost těžké a ona navíc vše splnila :)
U tebe je možné, že jak intuitivně vybíráme podobné co se nám líbí, narazil jsi na tři fake nabídky od fake prodejkyně. Takže neměj špatné svědomí, takto se nejedná. Reklamaci bych udělal, zvlášt pokud se urážrjí bez omluvy a nabídky náhrady. Optimálně komunikovat slušně, ale důrazně.

Tohle je hodně nestandartní přístup od těch prodávajících. Stát se může cokoliv a holky nejsou automaty a mají i svůj soukromý život. Taky se mi kolikrát stalo , že musela být objednávka odložená , ale vždy jsme komunikovaly na úrovni , domluva bezproblémová a kolikrát za zpoždění byl krásný bonus navíc:). Ale aby reagovaly útočně to se mi nestalo. Byly tady prodávající co měly dva profily , ale ty to tady nikdy nemyslely vážně být pro zákazníka , ale spíš phishingovou metodou nalákat co nejvíc prodejů. Kolikrát při vidině samotného zisku ani nečtou pravidla a ani neví o možnosti reklamace z naší strany. A taky spoléhají na to , že se nebudeme bránit. Tady bych doporučil se obrátit na adminy a ty lehce zjistí , jestli není na všechny tři profily registrovaný jeden bankovní účet. Ale na druhou stranu jestli se to potvrdí tak to je opravdu velký pech natrefit ve třech profilech na stejného podvodníka. Jinak v případě reklamace vycházejí admini vstříc a tvé peníze nejsou ztracené :).

Valeriia
Ahojky ono je to občas reálné možný :D ja mela natočit jak seřezávám mého chlapa vařečkou, páskem a bůh ví čím a on dostal hemeroidy tak se to furt posouvalo a nakonec se to stejně nenatočilo. S panem jsem se domluvila a nabídka je stornovala. Občas to prostě podle plánu nejde, ale taky je možné že čekali penízky za nic no :(

Anonymníkráska
Ahoj, mohla to být nějaká nešťastná souhra náhod, že by se to stalo všem třem. Ovšem, kdyby se mne něco takového stalo, tak bych se tu ani neukázala, natož tě zasypávala nadávkami. Ostatně tohle nemůžeš přirovnávat k rozlitému mléku, jelikož váš chat nezačal a pokud jste si nedomluvili, kdy chat má být, tak má prodávající 30 dní na zpracování. 😊 Mimo to je to podivné, že by se ty 3 situace takhle sešly a přikláním se jak k názoru bombabaculky a ladymammy.

LadyMammy
Nahlásil si všechny tři profily? Vzhledem k tomu, že ti napsali úplně to stejné - ihned bych nahlašovala za podvod.
To by byla hodně zajímavá náhoda ,že u všech třech najednou přítel není a že nemají ani fotky v zásobě ne?

Bombabaculka
To ma mrzí ale nemozes vsetky hadzat do jedneho vreca🙈