Nové slečny

zajixxx
Všiml jsem že nové slečny, co se přidají na tento server, mají snad problém se vším :) Dříve nebyl problém si zaplatit video na přání a bylo :) Dnes 4 nové slečny bez hodnocení měly problém u videa na přání strčit doma v klidu prst do zadečku. Dříve si pamatuji že nebyl problém ani s klystýrem na veřejném WC, spláchnutím kalhotek do veřejného WC, a podobně. Dnes by nejraději ukázali fotku ponožek na podlaze za 500Kč. Je to budoucí trend tady ?
11

Jako plně chápu, že slečny (hlavně ty nové, které ani nemusí mít s takovým obchodem zkušenosti) nechtějí dělat věci, co píšeš. Obecně ale bych řekl, že nové slečny očekávají velké částky za totální nesmysl - hodně holek si na profil dá tři nic neříkající fotky a chtějí prodat dvě fotky svých nohou za 500. Taky ale takové slečny do pár týdnů dostanou reality check, změní svou prodejní taktiku a nebo prostě odejdou.
Obecně čím dál tím víc se vyplatí obchodovat se stálicí, která prostě funguje - mnohdy jsou ale už slečny okoukané a o to méně tady zákazníci nechají peněz.

honeybunny_
Ahoj, a není to v tomhle případě spíš tím..já nevím..že si ty holky prostě nechtějí nic strkat do zadku, nebo ničit veřejnej majetek? 😅 Já bych upřímně na nic z toho nekyvla stejně tak, a to tu budu 3 roky..