Nové prodávající

Bernadette
Víc a víc vidím jak si nové dámy kopírují můj text z profilu, některé částečně některé úplně!!! Nyní Sladká Nikoletka! Není první a věřím, že ani poslední !!! Chtěla bych poprosit, pokud uvidíte a to samé i já jak nové prodávající kopírují, aby byli nahlášeny !! Děkuji Dle mého to jsou fake dámy a vadí mi to !
honeybunny_
Já nestačím zírat, kolik nově příchozích si tu vesele inzeruje webku, hovory přes Skype nebo whatsapp. 😄 To je možný jak? Jen za tohle ráno mi mezi nabídkami vyskočily 3 takový příspěvky.😄
Zobrazit 31 odpovědí
PrsaticeE
Fake? Ale vždyť je tu ověření přes občánku.
Zobrazit 1 odpověď
Peee
Ahojky, co se týče "kopírek", je fajn, že se tu najde někdo, kdo má čas a chuť to "hlídat", taky mě vytáčí, když vidím nabídky vytvořené za použití ctrl+c, ctrl+v, nicméně nesmí se to zvrhnout v bezmyšlenkovitý hon na čarodějnice... Mně osobně spíš vadí nabídky typu "jsem maminka samoživitelka, potřebuju na nájem", ""zaplať mému synovi oslavu narozenin", "ojedu se dinosaurem (dětská hračka)".... a ano, narážím tim na Fanynku a x dalších. To jsme k*rva ve školce? Osobně jsem taky máma, a v životě by mě nenapadlo, ohánět se tim v nabídkách pro zákazníky, kteří si tu chtěj vyprázdnit koule. Za mě je tohle větší průser než to, že někdo někomu něco zkopíruje a za pár dnů stejně zmizí v zapomnění. Zákazníci nejsou idioti a poznají, jestli je to fake vytvořený za účelem rychlýho výdělku nebo naopak holka, kterou to baví a zisk je pro ní příjemným bonusem. ❤😎
Zobrazit 5 odpovědí
Janac
Pokud jsou zde některá děvčata bez mozku a fantazie a musí kopírovat profily a nabídky.. je to velmi smutné. Co třeba vymyslet něco originálního?
Loona Mia
Zdravím, profil je pochopitelný, ale jako nová prodávající moc nechápu jak to funguje s nabídkami.😬 Přijde mi, že přijde 1 zákazník, napíše 15 prodávajícím, že chce třeba video s cigárem v hubě, finanční otroctví (většinou v nějakém znění), rozšlapaný koblihy, lízátko...nebo něco podobně specifického. 8 z 15 slečen vystaví nabídku a on zakoupí od 1 🤣 ano, chápu zákazníka, jenže pak to u těch ostatních smrdí dalších x týdnů a ještě to vypadá jako extra kopírka, když to vydají třeba den po sobě. 😅
Zobrazit 14 odpovědí
Angel Slayer
Noo už jste si všimli nové prodávající co si tu založila profil na tom že se sebepoškozuje? To je teprve něco
Zobrazit 16 odpovědí
honeybunny_
Tak už jsem narazila i na svůj popisek u jiné uživatelky! 😀 Slečna Sáraa asi nemá svůj mozek a fantazii, aby vymyslela něco svýho. 😄
Zobrazit 1 odpověď
Malá Víla
Horsi je, ze se to rozmohlo i mezi znamejsimi jmeny. Ja jsem casti sveho profilu nasla taky jinde, dokonce vcetne hvezdickoveho rozdelovace. A je to slecna taky s 300 a vice srdickama. To uz je trochu trapas. 😁😅 Ale tak dekuji za docteni az do konce. ❤😁
Něžná Michelle
Vím, že je to jiné téma, ale spíš mi vadí ta miliarda neaktivních profilů... nechápu to.. Holky sem přijdou a za pár dní už jsou neaktivní.. Je to pak nepřehledný..
Nellisander
Přijde mi, že D1lara má stejný popisek jako jedna slečna tady, ale teď nevím jaká. Tak kdyžtak si to zkontrolujte
Zobrazit 5 odpovědí
Cruella
Hele, neuraz se, nemyslím to zle. Ale nechápu, proč to slečny kopírují... Je to standardní info. Nic extra, co by nemohla sesmolit každá sama. Jediné, co mě napadá, že býváš mezi slečnami jako jedna z několika často vidět. Ať už oblíbenost, nabídky apod. Takže jsi asi první, co vidí a prostě kopírují, když jsou líné. 🤷🏻‍♀️ Jinak ten konec máš teď super. 😁
gothic
Já vám hodím názor nováčka ---- :))) Jako nová tu teď sjíždím nabídky prodávajících celkem hodně - abych prostě pochopila, co se tu dá prodat, jaké jsou možnosti - takovej jakože průzkum trhu... :D A musím říct, že některé nabídky jsou opravdu inspirativní - Nejsem typ, co by si něco kopíroval, protože by to osobně bylo ponižující i pro mě ... Ale musím říct, že občas žasnu ( teď myslím v dobrém slova smyslu ) a říkám si wow - takovou fantazii bych chtěla mít ... :) - Myslím si, že hodně z těch nových prostě nevědí, jak to tu uchopit - a celkově nemá představu, co tu lze a nelze - Docela by mě zajímalo, zda to takhle děvčata dávají hned od začátku nebo prostě postupně se dokázaly dostatečně otrkat a přichází to časem až ...
Zobrazit 5 odpovědí
Ciburga
A to je jeden z důvodů, proč můj text v profilu udržuji lehce agresivní 😄. Aby to nikomu nepomohlo k prodeji 😂
Zobrazit 1 odpověď
Makin
A já stejně pořád nechápu, že někdo není schopný o sobě, nebo o něčem, co prodává, napsat klidně jenom pár vět. Však tady nemusí mít uplnej román. Opravdu to nechápu, jasně že se nová slečna podívá, co tam píšou ostatní, já jsem se taky dívala, když jsem tu začínala, ale kopírovat něco od jiných, by mě teda nenapadlo.
Zobrazit 5 odpovědí
honeybunny_
Už jsem u pár nabídek nových slečen tvůj text zaregistrovala. Nenahlásila jsem, protože jsem si nebyla jistá, jestli jde o relevantní důvod k nahlášení. Ale protože mi denně mizí z profilu minimálně 5 nabídek, kvůli nahlášení jen tak (ze závisti, z maření mých obchodů, hádám), tak už taky nehodlám mít slitování, když takový prohřešek zaregistruju. 😄😄
Zobrazit 4 odpovědi
Brunetty
Hezké odpoledne, profily skoro nečtu. Je toho tu tolik a vlastně mě to ani nezajímá. Většinou jsou to stejně lži a tahy na zákazníky. Pokud by můj profil někdo zkopíroval nebo částečně doporučuji tu pasáž co všechno nedělám. Pokud to nějaké pomůže k prodeji má mé svolení. Našla jsem tu jednou jednu větu zkopírovanou co mám já a prodavajici už tu stejně nejspíš není. A bylo to v době kdy tu bylo cca 50 profilů. Přeji všem hezký den a pokud už nahlašovat tak to co se týče zvířat a třeba i děti, protože takové nabídky tu někdy visí i několik dní.
Zobrazit 7 odpovědí
Lady666
Stejná zkušenost, nabídky mi nevadí, ale text v profilu ano !
Zobrazit 1 odpověď
Blondýnečka
To byla klasika , vždycky jsem tady viděla kousky mého textu , ale už se ani na profily nedívám, nestíhám to kontrolovat , takže neřeším . Ale nedivím se ti, taky mě to dříve štvalo , proč si někdo nevymyslí něco z vlastní hlavy 🙄
Zobrazit 4 odpovědi
Kaczulienka
To se nedivím, že Ti to vadí. Já když tu začala, tak jsem nevěděla, jaké texty psát k inzerátu, aby zaujaly, takže jsem koukla k ostatním slečnám, abych se inspirovala. Ale v životě by mě nenapadlo, dát stejný text. Vždy jsem vymyslela něco svého. A divím se, že mají slečny tu drzost to opsat celé.
LadyMammy
Nahlášeno
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Pozměnila jsem si i text o mě tak si ho přečtěte ne úplně, ale pozměnila , tak při další kopírce, aby jste věděli. A díky za pomoc nahlašovaní! Taky budu nahlašovat pokud uvidím nějakou novou z vaším textem! 😉
Anonymníkráska
Souhlasím 😊
Zobrazit 1 odpověď