Nezmyselné blokovanie

Andrejsi_
Nechápem som tu chvíľu ale už má asi 3 slečny zablokovali , normálne sme dohadovali na nabidke , a spýtal som sa na cenu ? A alebo že kedy to mám zaplatiť a hneď blokace , nechápem, má aj niekto iné takéto skúsenosti?
Vypravěčka
Záleží kus od kusu. A třeba taky o chování. Já blokuju třeba jen když vidím nefér chování. Nejde o peníze,ale třeba o urážku ,nebo napsání aha takže tohle neuděláš? Tak jsi to a to .. tak pak blok. Jinak záleží na komunikaci no
Opar
Tak i když to slečny baví perverze tak zásadní je vydělat proto tu jsou a když je okradate o Čas tak se nediv 😄 je nezajímá to či ono jen jestli zaplatíš a máš zájem nebo ne a přitom stačí jen za její čas malá pozornost 200 korun třeba nabídka kávy či zmrzliny každá má něco jiného přesně pro takové případy tady jde hlavně a čistě o peníze i když je to baví kdyby to bylo jinak dělají to zdarma 😁
Zobrazit 1 odpověď
Mr.Mini
To si zvykneš. Pokud nejde vše podle představ prodávající a zlaťáky hned nepošleš, tak i toto je reakce. Aspoň víš, že je třeba hledat dál. Hodně štěstí!
sameček
Je tu prý hodně pisálků, kteří si chtějí jen popovídat, vzrušit se tím a nic nekoupit. Ono by asi pomohlo, když by bylo vidět, která slečna je online. Já to řeším tím, že si vyjedu slečny podle aktivity, tam je čas, kdy byly naposled přihlášeny. Ale může se stát, že zákazník osloví slečnu, která tu byla před 3 minutami, ale pak se vrátí až za několik dní. Chápu, že tu slečny nemohou být 24 hodin denně, ale on když je člověk nadržený a chce hned něco, tak se mu nechce čekat a když slečna neodepíše po nějaký čas, tak osloví další slečny. Pak se může stát, že slečny začnou postupně odepisovat a zákazník na stole 5 nabídek, i když měl peníze jen na 1.
Zobrazit 1 odpověď
Chrisstin
Některé slečny blokují fakt kvůli kravinám... To je pravda😅 Dostat se do blokace jen za to, že se někdo slušně zeptá na cenu? To bych měla zablokovanou půlku chatu. 😂 Za mě je naprosto v pořádku se ptát – jsme na místě, kde funguje poptávka a nabídka. 😊 Ale Co si ale budeme… Dost “nakupujících” jsou pisalci✍️ Dlouze popisují, co by všechno chtěli, posílají romány, chtějí podrobnou nabídku…mi pošleme a stejně si pak nekoupí nic🙃 . Díky tomu s nima strávime hodně času... Tím neříkám, že jste to zrovna vy– ale je vás tu víc než dost. A když slečna s vámi stráví přes půl hodiny, klidně i několikrát....A ty pak stejně nic nevezmeš, nebo chceš video předem bez zaplacení... To není úplně fér jednání... Nemluvím o tom když jste se třeba domluvili jinak. Mluvím o situaci kdy nakupující si necháš vystavit nabídky na posílat pomalé hromadu fotek že by z toho mohlo být albu 😂 Pak řeknete..tak dík. Já si to rozmyslím 😉 a nikdy nic nekoupíš😂. Nebo strašně moc chceš tyhle ty a tyhle ty věci abych sehnala ale nechceš je zaplatit... Netýká se to těch co to potřebuji rozebírat víc času a nabídku zaplatí.. Ale když se se slečnou nedomluvíš... Protože to nejde z tvé strany... A ona ti věnovala fakt hodně času... Tak si myslím že by nebylo špatný. Kdybys ocenil dámy strávený čas a koupili třeba nabídku za 99 Kč Třeba pozvání na kafe..atd. Tak ty holky nad tim mávnout rukou.. řeknou že je hodný... 😍Protože si cítí do ceněné.Nemají pocit že stebou nestrávili čas zbytečně...Nemají pocit že jsi s nima vyjebal.. A příště s tebou jednaji úplně jinak 😊. ❌ Za co u mě můžeš dostat blokaci? – Ponižování nebo urážky – Nevhodné chování typu nátlak, nerespektování mých hranic a tlačení do věcí který prostě nedělám. – Nabádání k osobním setkáním – Snaha obejít Kalhotkomat a platit bokem. Tenhle moment jdeš bez kompromisu do bloku... 💋 Díky, že se chováš jako gentleman. Když si vážíš mě, já si budu vážit tebe ♥️
Zobrazit 2 odpovědi
Direkt88
Ja mam takú skúsenosť ze dal som ze niečo zháňam slečna sa mi ponúkla ale predtým som pozeral jej ponuky mala celkom dobru cenu a ešte 5 dní nosenia v cene ako som jej napísal súkromné tak vec stala o 200 viac a bez bonusu nosenia keď som sa jej na to opýtal ze ci to nestalo pred chvíľou menej ona zo zaprela a blok tak tak všeličo sa deje ale tiež niesom bez viny minule som zistil ze som keyysi nezaplatil objednávku a predávajúca ma odbila tak v pohode chápem 😂
oh.baby88
Možná si to prodávající rozmyslely a je jim trapné ti to napsat, tak to vyřešily jednoduše🙈Také to nechápu.
Zobrazit 5 odpovědí
Petrine
Ahoj, tady je to ted cely takovy divoky. Prodavajici jsou ted trosku jinde nez napr. 4 roky zpet (ne vsechny). Doporucuji sazet na jistotu a objednavat u tech puvodnich (Bernadette, Deisy, Lady666, Comtessa atd.), proste 1. a druhá stránka dle oblibenosti zakazniku. Taky doporucuji, mrknout na hodnoceni od ostatnich zakazniku... A taky zalezi na Tve poptavce, zdali neporusuje mistni pravidla atd.