Nevyzvednutá dobírka, znovu zakoupena

Scarl4t
Mám takovou teoretickou otázku. Spíše jak na děvčata a nakupující, tak na samotný kalhotkomat. FOTO MÍSTO TEXTU DOLE, PROTOŽE MI NEJDE VLOŽIT (prý nevkládejte ema*l XDD) Nicméně, z naštvanosti jsem si projížděla nápovědu a tam se vyloženě píše toto: Když si zákazník nevyzvedne dobírku, může pak dále nakupovat? Ano, může. Ale již nikdy na dobírku. A to ani kdyby si založil nový profil. Je zajímavé, že právě na jeho profile už svítila jedna nevyzvednutá dobírka a opět koupil na dobírku, tak jak to teda je? Zřejmě opět nahlížíte k nakupujícím, ale na stranu prodejkyň už se nemyslí...Nevím, co si o tom myslet 😅
Bernadette
Dobírku vůbec nenabízím, ale viděla jsem mnohokrát profil kde byla nevyzvednutá dobírka vícekrát. Třeba mají chybu v popisu a nebo jim to nefunguje ... pro vyjádření je dobré příspěvek zde nahlásit a zeptat se a poprosit adminy o vyjádření a pomoc ..též mě zajímá, ikdyž dobírku nenabízím.
Zobrazit 1 odpověď
vlhkacarinka
A stale nikdo nema zajem odpovedet😂
Zobrazit 8 odpovědí
Scarl4t
Aktualizuji toto téma, jelikož mě stále zajímá přístup a vysvětlení od adminů.
Terinka009
Teoreticky je mozne objednat podle me klidne 5 balicku v jednu chvili na dobirku a vsechny postupne nevyzvednout? Za me dobirky ne, prasarna ten, kdo nevyzvedne. Nenabizim ji, a to ani zakaznikum, kteri vyzvedavaji. Pouze jednou jsem udelala vyjimku..
Zobrazit 2 odpovědi
honeybunny_
No, už vícekrát jsem si všimla, že měl zákazník víc, jak 1 nevyzdvedlou dobírku (i 2-3). Takže na ni nejspíš může nakupovat opakovaně, přestože opakovaně nevyzvedává. 😁
Zobrazit 2 odpovědi
Scarl4t
https://uloz.to/shared/folder/bWPwV3DrwwE1#!ZJDkZmR2AGZjZQtjMwSxAzVkZwZlAQSSq3qvZ3AHF2WgLwSyAN==