Neodeslané zprávy a blbne přehled objednávek

Victoria
Ahojky 😊 Nevím, jestli se to tady už řešilo, každopádně: Na KM chodím především přes mobil, takže veškeré chyby co tady napíšu, mi blbnou přes mobil a už delší dobu: 1) Kliknu na Můj přehled 👉🏻 Všechny objednávky 👉🏻 Vyřizuje se A teď kliknu zpátky na Všechny objednávky z této rozkliklé stránky Nezobrazí to žádné objednávky. Musím jít zpátky na Můj přehled a proklikat se zpět z tama. 2) Neodeslané zprávy Odešlu zprávu, zobrazí se malá ikonka hodin, jakože se to odesílá. Wifi perfektní, data perfektní. Stále nic. Je potřeba aktulizovat někdy i několikrát stránku a napsat zprávu odznova. Odešlu znova a instantně doručeno. Někdy ve spěchu odpovím a nevšimnu si, že se zpráva neodeslala, takže pak třeba až na druhý den zjistím, že jsem vlastně neodepsala a zákazníci jsou pak naštvaní, že je ignoruju. Nestane se to jednou za čas, ale děje se to úplně pokaždé. Budu ráda, když mi napíšete jestli se to stalo i vám 😊 S přáním hezkého dne Vaše Sweet Victoria 💕
Kalhotkomat.cz
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. 1) Chybu s filtrováním objednávek jsme opravili. 2) Ohledně odesílání zpráv, zaregistrovaly jste stejný problém během posledního týdne?
Zobrazit 2 odpovědi
Lady666
Mám stejný problém 🙏
sugar_plum
Ahoj, s těmi zprávami se mi to také děje, zatím jsem to všem vysvětlila, ale je to nepříjemné😕
Blondýnečka
Mě taky oba případy ..Ještě mi blbne mazání nabídek , chci smazat nabídku , nejde rozkliknout, až po aktualizaci stránky . Nevím jestli náhodou tenhle problém není jen v Safari u Iphonu
Zobrazit 3 odpovědi
oh.baby88
Stává se mi to samé, oba dva případy jak píšeš😫
vlhkacarinka
Ahoj, taky se mi casto stava, ze zpravu musim napsat znovu.:/
JmenujiSeNatalka
Neodeslané zprávy . Již jsem na to zde upozorňovala. Je to stále se opakující problém… Stává se mi to denně 6/10 psaní zpráv 😏
Janac
Hezký den. Píšu jedině přes mobil a stává se mi to velmi výjimečně 😉