Neodesílají se zprávy
Anastazia
Zlobí téměř cely den jen mě zprávy, které se absolutně nechtějí doručovat? Vždy musím napsat každou větu 4x než se odešle. Má to někdo taky tak? Nebo je výpadek jen u mě?😀
4
Děkujeme za nahlášení problému!
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám rychleji řešit technické potíže. Abychom mohli problém co nejrychleji vyřešit, prosíme vás, abyste nám napsaly na náš e-mail a uvedly co nejvíce detailů.
Pro snadnější zpracování nám, prosím, pošlete hlášení v tomto formátu:
- Verze operačního systému: (např. iOS 17.0, Android 14, Windows 11)
- Použitý prohlížeč a verze: (např. Safari 17.1, Chrome 118.0)
- Zařízení: (např. iPhone 13, Samsung Galaxy S22, PC)
- Datum a čas, kdy se problém naposledy objevil
- Popis problému: (co přesně se stalo, jak často, co jste dělaly, když se chyba objevila)
- Snímek obrazovky nebo video (pokud je možné)
Čím přesnější informace dostaneme, tím rychleji budeme schopni problém opravit.
Redhairka
To samé se mi dnes děje celý večer na noťasu. Internet funguje, prohlížeč aktualizovaný, ale zpráva jako by se nechtěla odeslat a ani nechodí od zákazníků. Přes telefon to funguje :) .
honeybunny_
Jako dneska večer je to opravdu strašný. Po každý zprávě musím aktualizovat stránku, aby se vůbec odeslala ta, kterou chci odeslat jako další. Často se ani to nepovede, a aktualizovat musím třeba 3x. Tohle je fakt otravný.. 😬 Taky se mi u nově příchozích zpráv u zákazníků neobjevuje ikonka, taková ta zelená notifikace, takže přehlídnu, když nějaká zpráva dorazí.
Kriss
OPĚT... Nejdou, už mě to štve...rozepíšu zprávu, je dlouhá...nepošle se. Naopak některé z mobilní app pak vidím odeslané 2x.
Erifanu
Ano, mám stejný problém. Včera me to hrozně moc zlobilo u chatu. Jsem ráda, že nejsem jediná, ale je to nějaký problém platformy.
Tvoje malá holčička
Ano!! Mam stejny problem uz par dni! Je to opruz.
honeybunny_
Už třetí den se mi povede zprávu odeslat třeba až na patej pokus, už mi z toho začíná cukat oko. Taky vám to zlobí? 😃
Amélia
Holky úplně vyjet ze stránky nebo aplikace vymáznout a znovu najet nanovo tohle mi pomáhá, pak to funguje
WhiteLady
Tohle se mi stává občas taky. Je to o nervy, když jsi uprostřed chatu a komunikace konečně dostane říz 😅. Jak se snažíš rychle reagovat, o to je to horší.