Nemám žádný fotky ?

Mata
Cca 14 dnů se mi nenactou žádný fotky jen prázdné okénka jinak vše funguje jak má ??
Jarda (admin)
Můžeme potvrdit, že jsme nedávno web aktualizovali, důvodem je lepší optimalizace a rychlejší načítání webu pro drtivou většinu našich uživatelů. Výměnou za se bohužel web již některým uživatelům, kterých by mělo být dle našich dat výrazně méně než 1 %, kteří používají již opravdu starší verzi operačního systému a s tím spojenou starší verzi prohlížeče, již vše na našem webu nemusí fungovat úplně správně. Cestou ke zlepšení je pouze instalace novější verze prohlížeče, jakkoliv chápeme, že vzhledem ke stáří operačního systému na mobilu nebo počítači to někdy není možné. Nejsme z této situace šťastní, bohužel by ale jinak nešlo tato vylepšení uskutečnit. V některých případech problém nemusí být spojený se starším prohlížečem - v případě problémů tedy vždy doporučujeme zkusit nejdřív provést tvrdé znovunačtení stránky - na PC pomocí kombinace Ctrl+Shift+R, na mobilu pomocí vymazání cache webu, tj. pomocí ekvivalentu volby "Vymazat údaje o prohlížení" v nastavení prohlížeče.
Zobrazit 1 odpověď
GingerBitch
Zkusila jsem aktualizovat prohlížeč a telefon a vyšlo to :) zase všechno funguje :)
Zázvor21
Zdravím, taky mě se obrázky nezobrazují. Mám tedy starý PC, ještě s Win XP Profesional + poslední verze Mozily co to umí 52.9.0. Otázka tedy spíše na Admina Kalhotkomatu, zda se něco aktualizovalo a skončila podpora těchto "pravěkých" systémů. Díky za informace od kohokoliv.
Zobrazit 1 odpověď
Baculka23
Zkoušel jsi i jiný prohlížeč mě to takhle blblo a chrom mi to jediný rozjel😊
Zobrazit 1 odpověď