Nejde platba

Direkt88
Zdravím stretol sa niekto už s tým ze mu nejde žiadnu objednávku zaplatiť? Na inej stránke mi platby normalne odídu
0

Omlouváme se, platební brána ThePay má aktuálně výpadek a do opravy chyby není schopná odesílat platby přes platební kartu, Google Pay a Apple Pay.
Pracujeme na co nejdřívější obnově těchto platebních metod. Do nápravy chyby je platbu úspěšně možné odeslat jiným způsobem, například přes bankovní účet a bankovní tlačítka (Rychlý bankovní převod). Odkaz pro změnu způsobu platby vždy naleznete při návratu zpět k platbě. Velmi nás to mrzí a ujišťujeme vás, že na ThePay naléháme, aby problém vyřešili co nejrychleji.
Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Anonymníkráska
Prosím o vyjádření adminů ohledně obnovovení platebních metod, na kterých se pracuje už cca 6 měsíců. 🙂

Ahojte.... Tiež som mal pár problémov s platbami (hlavne cez sviatky prevod trval deň-dva), tiež bol problém s dobitím kreditu (raz ho pripísalo za pár sekúnd, inokedy až na druhý deň) 🤦🏻♂️ Je to dosť otravné a zvlášť pre ľudí ktorí to tu nenavštevujú pravidelne (ako som ja). Neviem či je to zámerný ťah od KM- aby užívateľ viac využíval kredit alebo ušetriť na poplatkoch za transakcie cez platobnú bránu ale každopádne mne osobne to znižuje komfort pri nákupe. (Nemám záujem kontrolovať pohyby na karte podľa objednávok a ani čakať 2-3 dni kým sa platba preverí)
Vrcholí to samozrejme tak, že po 4 dňoch stornujem objednávku pretože sa s ňou nič nedeje, no a na to predávajúce reagujú rôzne.
Takže, je jednoduchšia cesta kreditu alebo sa dočkáme zlepšenia v inej forme?
Vďaka za odpovede, názory.

honeybunny_
Ted mi píše zákazník, parafrazuji:
platit tady teď je ještě horší než před měsícem... Z kreditů to nejde (nebo se nanabidne, když ted žádné nemám?), a platba přes banku už nenabízí ani odkaz na aplikaci banky, jen to vytvoří QR kód a starej se sam.. Čím dál horší,...
tak v čem je zas problém? proč možnosti ubyvaji, než aby to bylo naopak 😅

Zkuste záazníkům doporučit, aby si dobili kredity pomocí poštovní poukázky - na účet KM s variabilním symbolem číslem účtu zákazníka. Poštovní poukázku může poslat kdokoliv a odkudkoliv, smyšlený odesilatel, do 3. tisíc nikdo nekontroluje občanku... Je to schůdná cesta do doby, než budou fungovat více "cool" metody.

Sexy Foxy
Zdravím. Pořád to nejde. Pán chtěl zaplatit za sexchat, peníze mu to strhlo 2x a psalo to že platba nezrealizována.

honeybunny_
Cauky, zrovna mi píše zákazník, že teď pro změnu nefunguje ani okamžitá platba (rychlý bankovní prevod). Peníze mu odejdou jen standardním pomalým převodem.. Má to někdo stejně? Kde je opět chyba?

Bohužel, zdá se, že to admini stále nechápou. Přicházíte o své peníze především! Skutečně nám nabízíte platbu bitcoinem? To už je taková nouze. Ukažte mi to procento lidí kteří tímto platí zde...Žádné erotické služby, ani jakékoliv jiné obchody, nemají s elektronickou platbou zaprvé co společného a za druhé s tím nemají problém. Ať už Apple pay nebo Google je to úplně jedno. Proč neřeknete, co se děje? Úžasné jsou kecy že se to mění z minuty na minutu ale bohužel to nikoho nezajímá ani nabízející ani kupující. Na dobírku QR kód a podobné věci vám sereme, já to neakceptuji a je nás tady spousta. Máte analytika, který zjišťuje o co všechno přicházíte můžete nám říct pravdu prosím? Nemáte. Chci si něco koupit a nejde to.

NatálkaKrejz
Dobrý den, stále nefungují platby? Vím, že se to řešilo před více jak týdnem, ale stále mám u někoho problém s placením... Navíc se mi pak ty objednávky "Čeká na platbu", "Stornování" apod. docela pletou mezi ty další :/ Tak jestli to stále zlobí a nebo má problém jen nějaký zákazník?

Comtessa
Mě zákazník napsal, qr kód mě nebaví tak platit nechci ...
Další ze Slovenska rád bych chat, ale bankovní převod ze Slovenska bude trvat že? ...
Další zákazník ze Slovenska moje paní rád bych chat, ale takto to bude trvat bankovním převodem, (prý se mu qr kód nechtěl načíst) tak tomu jsem dala na dluh protože jsem věděla že to přijde a ano, přišlo za tři dny ... to se na to každý vykašle
Více zákazníků mi píše že se mu qr kód nepodařilo načíst

honeybunny_
Halo halo, dostane se nám prosím všem odpovedi, jakej je stav? Nejakej progres? :)

mlada_nevinnost
Zdravím, ráda bych, kdyby sem případně admini dávali vědět, jak daný problém postupuje. Již několik dní zde prodávající přichází o své zákazníky a zákazníci zase o své uspokojení, protože tu většina nezaplatí. Trvá to již hodně dlouho a ráda bych věděla, že se již chýlí k řešení. Děkuji.