Nejde nahrát video

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Půl dne se snažím nahrát krátké video z nošení na nové úložiště KM a stále se nepodařilo nahrát.
Krátké video z nošení, ne velké soubory ty nahrávám na Dropbox.
Chtěla bych to kombinovat , zatím jsem nahrála cca 3 krátké videa a to poslední nejde nahrát vůbec.
Minule ty videa, taky trvalo než se chytlo , teď to nejde vůbec .
Jsem jediná ?? Zatím nic moc no, čím by to mohlo být ??? Nic u toho nedělám, internet mi jede bomby a stále mi to nejde nahrát. Škoda, napište jak u vás..moc děkuji
Zkouším to dokola
0

Na nových prohlížečích by všechno mělo fungovat. To prosím platí pro všechny prodávající - pokaždé, když vám video nejde nahrát, napište nám. Vždy potřebujeme vědět:
* zařízení a jeho operační systém
* prohlížeč a jeho verze
* datum a čas, kdy se chyba stala
* screenshot / video nahrávku vaší obrazovky
Proč potřebujeme verzi prohlížeče a zařízení?
Musíme si chybu vyzkoušet na stejném zařízení a prohlížeči. Jinak nemůžeme zjistit, kde je problém.
Proč potřebujeme datum a čas?
Naše logy mají miliony řádků. Abychom našli váš problém, potřebujeme vědět, kde hledat.
Proč screenshot obrazovky?
Lépe pochopíme, v jakém momentě a co přesně stránka píše za chybu.
Děkujeme za pomoc. Společně to vyřešíme.

blue86
Ahojky, ja som s tým zatiaľ problém nemala, všetko nahrávam priamo z telefónu a zatiaľ všetko funguje bez problémov :) Myslím, že keďže je to narychlo, ešte sa to b ude určite zlepšovať :)

Jde o to v jakém čase nahráváš videa. Za mě je to způsobené přetížením serveru. Zkus jiný čas , třeba brzy nad ránem. Je to ze strany KM narychlo a provizorně řešený a časem by se to mohlo zlepšit. A když budeš mít videa duplicitně na jiném serveru , tak jen výhoda pro tebe. Už jenom proto , že většina kupujících dává přednost stažení videa do PC. Nechci do nikoho rýpat , ale o chystané změně legislativy musely admini vědět a na změny se mohli lépe připravit.

Bernadette
Tak jsem to vzdala, díky holky za podporu .
Dala sem to na Dropbox normálně.

nataliastudentka
Ahoj, tiež som s tým mala problém a nemala som trpezlivosť takže som uplne prešla na dropbox. Každopádne odporúčam vyskúšať iný webový prehliadač, prípadne iné zariadenie. Pevné nervy prajem