Nefunguje posílání zpráv přes chat

Leia Organa
Funguje vám posílání zpráv přes chat? Napíšu zprávu, místo fajfky o odeslání se zobrazí hodiny. Když chat zavřu zpráva zmizí. Napřed jen u jednoho zákazníka teď u všech. Na KM jsem psala. Máte to tak taky?
Rossie
Mě to opět nefunguje:) Ale asi jen u 1 zákazníka..
Zobrazit 2 odpovědi
Kalhotkomat.cz
Nasadili jsme dalsi opravu. Zkuste prosim radeji znovu nacist celou stranku. Jelikoz se chyba neprojevuje u nas na serveru, ale dochazi k ni nahodile v prohlizeci (kam nemame pristup), trva delsi dobu, nez vubec prijdeme na to co to zpusobuje. Dekujeme za pochopeni :)
modrooká
Bohužel to mám taky. Zpráva se ukáže jako odpověď ale hned zmizí . Tak snad nám to brzo opraví. Takhle to vypadá že nekomunikujeme 😞
Leia Organa
Od rána nefunguje, nemůžu odepisovat 🤦🏻‍♀️ takže kdo psal tak leda mail.
Zobrazit 3 odpovědi
Dianka
Teď mi to tam taky zas ukazuje ten budíček a není odeslano ..
Zobrazit 1 odpověď
Rossie
Zase to nefunguje :))))))
Zobrazit 3 odpovědi
katrinka
Od včerejšího večera to nefunguje :( problém vypadá naprosto stejně, jak popisuje Leia Organa v prvním příspěvku.
Blondýnečka
Stále nefunguje .
Zobrazit 1 odpověď
Kalhotkomat.cz
Nasadili jsme opravu na odesilani zprav i na odznaceni neprectenych zprav. Hlaste, kdybyste narazili jeste na nejake problemy:)
Kalhotkomat.cz
Dekujeme za nahlaseni. Poblemy resime a pokusime se je postupne co nejdrive odstranit.
Rossie
Včera nefungoval chat do noci, neposílaly se ani zprávy od zákazníků.. a nepřišly ani zpětně.. dnes už to zase funguje..
Zobrazit 4 odpovědi
Hot Samantha
Tak mně dnes, pro změnu, u jednoho zákazníka stále svítí nepřečtená zpráva, i když už jsem ji četla. Zkoušela jsem ji zobrazit několikrát, ale nepomohlo to. Svítí vytrvale dál 🙈😄
Zobrazit 1 odpověď
Rossie
Nevím čím by to mohlo být...Ale docela mě to vytaci...
Rossie
Zase to blbne... A nejde to ani když to pošlu znovu...
Drachir
Leilo, musím ti dát za pravdu, mám od tebe 5 nepřečtených zpráv!!!!! U tvých zpráv, mi to ukazuje 5 v zeleném kolečku, což chápu že jsi mi něco poslala, po otevření naší konverzace, se zobrazí jen mé zprávy. 6ádný tvůj text. Admíni, prosím reagujte ry chle a opravujte !!!!!!
Zobrazit 5 odpovědí
GingerBitch
Také mě to občas nejde :(
GustavMaczek
ten chat by se měl celý předělat . aby mohly psát všchni aby šly posílat fotky aby šlo vidět kdo je online
Zobrazit 1 odpověď
Rossie
Taky už se mi to párkrát stalo..Tak jsem zprávu poslala znovu prostě.. A teď už je to nějakou dobu ok.
Zobrazit 1 odpověď
Dianka
Měla jsem už taky před par týdny když mi sel doma blbě net. Teď mi chat funguje.
Zobrazit 4 odpovědi
Hot Samantha
Já jsem posílala poslední zprávu ve 20:40 a bez problému..