Nedostatečně moderované fórum

meowmeow
Zdravím, vážně mi vadí, že ačkoliv fórum nabízí prostor určený přímo k propagaci nabídek, některé slečny tyto nabídky cpou do fór, které by měly mít spíš diskuzní charakter (vzhledem k tomu, že je to podstata fóra). Myslím si, že by bylo vhodné fórum proto nějak moderovat. Přijde mi super pokecat tady v rámci vlákna s pány jen tak, na řešení obchodu je přece prostor v chatu. Velmi bych ocenila, kdyby kategorie zde obsahem odpovídaly jejich tématu, občas mi rozum vážně zůstává stát. Chápu, že jde o to se zviditelnit, ale na to zde my prodávající (i kupující, kteří něco pohledávají) máme vyhrazený prostor. Fóra samozřejmě díky tomuto jevu umírají. Jen zřídka kdy tam někdo založí diskuzní vlákno. Přitom i v rámci diskuzního vlákna lze propagovat produkty. Pokud nejde o vlákno obsahující pouze odkaz, to mi přijde vyloženě směšný. Vždyť nabídky v této podobě se přeci pánům ukazují na úvodní stránce 🙈 Rozčiluje mě, že položím dotaz, abych se něco dozvěděla a během 5 minut se ztratí pod random vlákny, které mnohdy obsahují jen odkaz na nabídku. Zprvu mi to totiž přišlo jako skvělá příležitost se něco dozvědět, o něco se podělit s lidmi na podobné, či úplně odlišné vlně. Když jsem tady začínala, myslela jsem si, že slečny tady to opravdu baví, jako mě. Ne že se to tady bere jako pračka na peníze, to mi přijde absurdní. Zároveň jsem z toho velmi zklamaná. Aby to někdo špatně nepochopil: do vlákna pro nabídky si dávejte co chcete, to je mi dost jedno, sama tam sem tam něčím přispěji, ale cpát tohle do vláken, kam to nepatří, jen aby byla vaše přezdívka nahoře na výsluní mi přijde dost mimo a myslím si, že by bylo vhodné, kdyby admini začali jednat a něco s tím udělali, než ta tady umře úplně.
Bernadette
Když se rozhlídnu hlavně dolů do fórum je zaspamovaný nabídkami což všechny patří do sekce Nabídky prodávajících, ale už je to tak rozjetý , že se to nezastaví .
Zobrazit 1 odpověď
Docent Kalhotky
Kalhotkomat má reálně dvě možností: 1. Fórum bude moderovat - výsledkem bude naštvání lidí, že se tady nemohou svobodně vyjadřovat a tím postupem času uživatele odradí od přispívání. 2. Do fóra bude zasahovat minimálně - výsledkem bude postupem času naštvání lidí, že je tu příliš velká svoboda a chaos a tím postupem času uživatele odradí od přispívání. Kalhotkomat se zjevně dlouhodoboě snaží balancovat mezi oběma těmito přístupy. Z logiky věci to dává perfektní smysl - ideální přístup neexistuje. Co reálně může KM pomoci jsou reálné a promyšlené návrhy, které je možné na web někdy dostat. Tzn. úvodnímu příspěvku úplně rozumím, co ale znamená to "něco"? Zkuste se vžít do role KM: tady na fóru vidí strašně moc příspěvků, co by se holkám a klukům líbilo. Většina skvělé nápady. Každý ten nápad se ale musí vždy proměnit v něco konkrétního než to může vstoupit v život. Je tedy tady cestou to, aby jiná prodávající ve zmíněné kategorii na příspěvky jiné prodávající nesměla reagovat? Nejsem si jistý, jestli to je správná cesta.
Peee
Přesně jak píše Bernadette. Nevidím důvod proč útočit na někoho, kdo používá sekci "nabídky prodávajících" ve fóru k tomu, k čemu je určená. Mně osobně ovšem vadí, když prodávající přidá do fóra svojí nabídku, a ve vlákně pod ní se sesype x holek s příspěvky, kde inzerují nabídky téměř totožné. Myslím si, že když už chce prodávající inzerovat svou nabídku, mela by si vytvořit vlastní příspěvek. Jinak s autorkou tohohle příspěvku naprosto souhlasím.
Zobrazit 3 odpovědi
Bernadette
Souhlasím s tebou , máš pravdu. 👍 ...ještě bych dodala někdo spamuje své nabídky v sekci nabídky prodávajících a dost lidem to vadí nebo jsem viděla párkrát zesměšnění , že je trapná atd jak spamuje... za mě to vlákno je od toho a každá si tam může nabízet do haleluja jak chce a spamovat... ale všude jinde pak už ne ... to je můj názor a dodatek , že tam to spamování svých nabídek je na místě dle mého. Já tam vládám minimálně a píšu jen k zamyšlení. A moderovat fórum je výborný nápad . Fajn sobotu všem 💋