Nedodržení termínu objednaného zboží

eial
Dobrý den,jsem fetišista velmi dlouho a jsem zvyklí ,co objednám rychlou komunikaci ,rychle zaplatit a spolleham na domluvený termín se slečnou,ženou ,že odešle dle domluvy. U několika posledních objednávek jsem schválně zvolil kalhotky již předem nošené,aby mohli být ihned poslány. A ono NE..nebyli odeslány ani jednou včas. Slečna si dá datum odeslání dle sebe ne domluvy. Trošku si připadám jak debil. Má někdo podobné zkušenosti?,Jak to řešíte?
Deisy
Já nevím teda, ale mě se toto nikdy nestalo 🙈 ale kromě menstruace, která se nedá ovlivnit jsem vždy vše bez problémů odeslala, takže ostatní prodávající nechápu 🤷 asi to je mojí povahou, jsem 100%spolehliva a své miloučké zákazníky neklamu ❤️
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Nechala bych si vrátit peníze od Km 🙂
Zobrazit 1 odpověď
Baculka1979
Řešila bych s Kmatem. Pokud jsou nošené a nemůže je slečna poslat hned, mělo by to být uvedeno v popisku. Např. nošené tři dny, mohu odeslat v pondělí.
Malá Víla
Asi taky zalezi na duvodu. Ja, kdyz posouvam, vzdy napisu duvod. Jednou se mi stalo, ze jsem obehla tri zasilkovny a dve byly zavrene a jedna z technickych duvodu nefunkcni.