Matení zakazníka

Roman
Už mě to opravdu štve člověk si něco objednám podle obrázku a už po několikáté mi přišlo co jsem nechtěl a nebo jsem na to přišel dřive a stornoval objednávku.Uplně nejvíc nasranej jsem když mi slečna napíše, že jsem dostal co jsem si objednal a že silonky jsou jenom jedny a že v nich není rozdíl!!!!!
sweet.lea
to zamrzí. a nemělo by to tak být, i když třeba barva silonek může podle fotky zkreslovat. podle mě . . .
Lily25
Jen kdyz se tu mluvi o spolehlivosti, ja ji mela na zacatku nizsi, jelikoz jsem posilala fotky jednomu zakaznikovi prubezne primo do chatu dle domluvy, a az pote mi prislo varovani o tom, ze jsem je nevlozila vcas k objednavce. Verim, ze tyto zacatecnicke zmatky se slecnam deji a nemusi mit vliv na realnou spolehlivost. 🤷🏼‍♀️
Bernadette
Neměla by mít stoprocentní spolehlivost , ja jsem na toto pečlivá a taky by mě to štvalo taky!
Deisy
Ahojky, tak toto se mi ještě nestalo! Když něco nafotim a dám do nabídky, pokud to už nemám nebo udělám balíček na přání , dané prádlo z nabídky odstraním.... Nic těžkého a jestli na to některá prodávající hází bobek neměla by mít stoprocentní spolehlivost 🤷
Karkulka
Ahoj, zrovna u těch silonek je to těžké.. já mám nafoceny asi troje a pak si nějaké vezmu když si zákazník objedná a moc neřeším, které to byly.. ale mám jen hnědé do půlky lýtek takže je jen rozdíl v lemu silonky.. nepíšeš v cem ten rozdíl je, ale snad to nebylo od slečny úmyslné..
Zobrazit 2 odpovědi
PrincessXL
Pokud Ti slečna zašle něco, co sis neobjednal, řešit to buď přímo s ni, či následně s KM, pokud nemá snahu. Myslim, ze se spíš jedna o materiál, či barvu, je to tak? Toto raději vzdy resit před objednáním. Nechat si to detailně nafotit, pokud není štítek... Obcas se ale nedorozumění stane. Pokud je to ale častější, zkus si veškeré věci vyzjistit pred objednáním a pokud i přesto vahas, obrat se na jinou slečnu 🤷‍♀️ Je jich tu přeci skvělých dost ⚘