Lži od prodávajících

Marekparek
Tak já jich mám hned několik 😂 většinou si zde všechny stěžujou na kupující ale ne vždy je to pravda 😂 pište vaše zkušenosti :) zítra napíšu svojí :)
5

honeybunny_
Jak ty můžeš vědět, jaká je pravda o kupujících? Píšou do chatu snad tobě? 😀

🤣🤣 copak ? Tak nám pověz tvoji zkušenost? Dost mě to zajímá mě se stalo ohledně ponožek kdysy dávno slečna tvrdila jak ji moc voní nohy no úplně pravda to nebyla bylo to slabé ale byla šikovná že dokázala prodat ne každá má to štěstí že opravdu hodně voní hold člověk musí hledat ale nemyslím si že většina tady lze a podvádí jsou hodně snazive konec konců obchod je obchod 🙂

Terinka009
Jsou tady i slecny, ktere nejsou poctive, lzou apod., je jich snad minimum, ale jsou tady. Co se ale tyce kupujicich, je tady arogantnich, ulhanych hodne, pisalku, kteri si prisli jen vymastit. Nastesti je tady ale hromada suprovych lidi. Co me ale zarazi, ze tvuj styl komunikace take neni ok. Kdyz napisu ze mam o neco zajem, tak slusnost je nejprve pozdravit a napsat o co mas zajem. Kdyz jsem ti v prubehu domlouvani vysvetlila od kdy mohu tu mrdku poslat, tak si uz ani neodepsal. To mi jako slusne jednani teda neprijde. To muj nazor, takze at to neni jen o jednom pohledu ;) Samozrejme ale prispevek skrz lez se netyka me, protoze jsme si napsali asi 3 vety.