Ladyshow - opet podvod

Terinka009
Můj profil Moje nabídky
Opet dalsi nova prodavajici - k**da pouzila mou fotku ve sportovni podprsence. Zrejme falesny profil. Uz se ani nerozciluji, nahlaseno. Jen me proste stve to co se sem hlasi, je mi z toho smutno, kam to speje..
11

Všechny prodávající ověřujeme pomocí videa dokladu totožnosti. Při podezření z podvodného jednání reagujeme adekvátním způsobem. Zneužití cizího dokladu k registraci na našem webu může být hodnoceno jako krádež identity.
Profilové fotky neověřujeme. Spoléháme na nahlášení našimi uživateli. Na nahlášení reagujeme v pracovní dny zpravidla do druhého dne.
Děkujeme vám, že nám pomáháte.

PrsaticeE
Na jiným webu se mi několikrát stalo, že mě různý individua nahlašovali, že mám ukradené fotky, prý tu ženu z fotek údajně znají a nejsem to já. Dost mě to rozčilovalo. Administrátoři chtěli, abych okamžitě poslala foto jak u mého obličeje držím papír s mou přezdívkou. Nikdo se mi nikdy neomluvil.

RoztomilaNala
Ja to nechapu :D Kdyz jsem se tady prihlasovala ja, tak bez overeni obcanky zadny profil ani nevznikl. Tak co se to tady ted deje ?!!

Terinka009
Je zajimave, ze kdyz nam nekdo nahlasi nabidku, blokace je sup sup. Ale ta uz je nahlasena od vcera a stale nic 😀

Peee
Strašný.... já prostě furt nějak nemůžu pochopit, co k tomu ty holky vede.... Přece když už provedu registraci na nějaký takovýhle stránce, tak hlavně za účelem zisku a nějakýho toho pobavení (možná opačně). Ale ani jednoho přece nedosáhnu tak, že někomu ukradnu fotky nebo něco. Nechce se mi věřit, že je někdo až takovej idiot, že chce vydělat na něčí fotce, která tu visí bůh ví jak dlouho a stovky lidí ji vidělo....

Bernadette
Nahlásila jsem ji.
Zkoušejí to , ale dřív nebo později se na ně příjde vždy se nějak provalí samotinký. Debilost 💩

LadyMammy
Přes dvěma dny , myslím, že to bylo - jsem taky nahlašovala.
Ve fóru se objevilo - nová subinka atd. Přitom na fotce byla slečna , která tady už dávno je nebo byla. Jen jsem si nevybavila přezdívku.
Do půl hodiny byla fuč 😁. Je to šílené, ale bohužel tohle se nedá uhlídat. To musíme nahlašovat my.