Kupování zajíce v pytli

Roman
Ahoj všichni!Je tu jeden problém když si něco objednám od slečny tak bohužel nevím co je zač jak je čistotná.Já vyžadují čistotu a ne ruzný orgasmu navíc,tohle zboží leťelo hned do koše,tak 75% co jsem zde nakoupil jsem ihned vyhodil.Jenom dvě slečny jsou top a to slečna Bledulka a Lagartha.Od nich je to bomba
Trichophilia
Ne vždy je to o čistotě, každý člověk je cítit jinak. Záleží taky na materiálu v tvém případě bot, které slečna na silonkách měla. Mám x bot - u některých bys po čichu nepoznal, že jsou nošené a jiné....ani nemluvit.
Sexyholka
Ahoj, v tom je supr to, že si ty orgasmy navíc objednávat nemusíš a klidně napsat jakékoliv slečně vzkaz do poznámek k objednávce, že máš rád čistotu nebo tak něco, já bych to třeba pochopila.. jsem stejná s tou čistotou :-) jde jen o komunikaci :) někdo chce 6 den nošené kalhotky, někdo klidně i jen půl dne :-)
Zobrazit 5 odpovědí
Deisy
Ahojky Romane, jak píše @sunny. Každému vyhovuje jiný typ a intenzita vůně. Co se týče čistoty, tak já se třeba sprchuji každý den a nedovedu si představit, že by to mělo být jinak. Pokud Ti slečny / paní prodávající vyhovují tak je to fajn :)
sunny
Ahoj Romane. Ono je to určitě hodně i o tom, že někomu jedna slečna voní a druhému ne. Každý jsme jiní, máme individuální přání a preference... Být Tebou, jak radí Brunetty, zůstat věrný dvěma výše zmíněným slečnám a předejdeš tak zklamání ❤️