Kopírování nabídek

Terinka009
Můj profil Moje nabídky
Ahoj, úplně přesně nevím do jaké skupiny fóra to napsat, tak to zkusim sem 🙂
Uživatelka 'prdelka_z_gymplu' zcela zkopírovala mou nabídku 'hra kostkou'. Ani se neobtěžovala pozměnit 'design', úkoly a podobně. Je až neuvěřitelný že si toto dovolí. Již nahlášená. Dejte si na ni prosím pozor a zkontrolujte, zda nepoužila něco i od vás 🙂
5

Makin
Mě zase, minulý týden, jedna slečna zkopírovala fotky, taky jsem o tom psala. Ale tento příspěvek mi připomněl, že někdy před dvěma roky se tady strašně rozmáhalo kopírování textu v profilech. Protě si na svůj profil napíšeš něco o sobě a jiná slečna přijde a zkopíruje si to na svůj profil 🤣 🤷 Tehdy jsem si říkala, jestli je opravdu někdo takový jelito, že o sobě neumí napsat pár vět do profilu 🤦

Upřímně, poprvé na internetu? Za mě si tu každá holka může dát co chce, nebo snad všechny kopíruje od té, která zde nabídka první kalhotky? 🙂 Jediná šance, jak tomuto zabránit je, být prostě lepší, zajímavější než ostatní. Osobně se mi třeba nějaká nabídka u holek líbí, ale slečna je mi ničím naprosto nesympatická (prodej hoven, ukňourané zprávy na fóru, arogantní psaní a mnoho dalšího) a proto oslovím jinou slečnu s tím, jestli nemá zájem udělat nabídku stejnou, jako slečna nesympatická a světě div se, fakt mi to nepřijde jako nic divného. Dnes sem třeba byl na pouti a dámy pozor, normálně tam bylo několik cukrových vat a dokonce měli i dost podobný, myslíte, že o tom píšou někde na fóru? 🙂

Peee
Ahojky, vůbec se Ti nedivim, že Tě to s*re. Naše nabidky jsou sice volně dostupné, to ano, ale za do očí bijící "vypůjčení" typu "ctrl+c, ctrl+v" bych bez milosti blokovala. Pokud je slečna natolik primitivní, že nedokáže vymyslet něco svýho, a ještě nemá ani tu slušnost, si "vypůjčenou" nabídku upravit k obrazu svýmu, nemá na ní co vydělávat.