Jak jste se sem dostali?

Adin
Holky, potažmo zákazníci, jak jste se ke KM dostali? :) To jste si jednoho dne řekli, jako prodávající:,,Kašlu na to, jdu prodávat své nošené kalhotky!" (tak jako já :D ).
Xvost
Byla jsem zvědavá, protože každý slyšel o japonských automatech, a zároveň jsem věděla, že tu také musí být podobná komunita. Říkala jsem si, že možná mám co nabídnout, tak jsem to zkusila :-)
LadyMammy
Chtěla jsem si přivydělat, navíc jsem děsně perverzní. Takže jsem zadala na google - prodej použitých kalhotek. První vyjel KM. Podívala jsem se na nabídky , podmínky a šla jsem do toho. Během měsíce jsem pochopila, že aby člověk pořádně vydělal, musí si najít svůj okruh zákazníků, být něčím jiný a navíc nemít stud. Obrnit se proti hajzlikum , kteří budou psát - chceš jen peníze nic víc atd. Když tohle všechno zvládneme - budeme úspěšné. Takže teď mám živnost, spoustu nápadů na točení, chaty. Mám tady mezi klukama pár přátel - ikdyž jen online. A neměnila bych.
Cruella
Článek na nějakých webovkách s rozhovorem autora stránek. Zaujalo mě, co tam říkal. Přišla zvědavost a chtěla jsem se sem podívat. Spíš, co se tu děje a tak. Až tady jsem zjistila, co vše se tu prodává. No... A řekneme si to narovinu. Některé věci jsou zde mnohem zajímavější než prodej kalhotek. Tak jsem zůstala a přidala se. 🙃
Comtessa
Nějaká slečna na jistých stránkách měla přímo napsáno "chceš moje kahotky" a odkaz na stránku Km. Kamarád mě na to upozornil, asi jako "hele čum" sice nechápal uchoštoury, kaviár a menstruaci, ale mě se zablýsklo v očích 😈 že tu prostě nesmím chybět!
claas
Ja som cital nejaky clanok,ze v Japonsku existuju automaty s pouzitym spodnym pradlom. Moc ma to zaujalo. A tak som zacal googlit a narazil som na Kalhotkomat. A vtedy sa mi otvoril krasny a vzrusujuci svet 🥰😜😉💦🙈😈
Zobrazit 9 odpovědí
Deisy
Řekl mi o tom ze srandy kamarád a že to mám zkusiti. Nějak mi to nedalo a googlila a našla KM. Zpětně si říkám kolik starých kalhotek a jiného jsem dříve vyhazovala 🤣
Zobrazit 2 odpovědi
Anastazia
Četla jsem článek, že se jedna slečna v cizině živí prodejem svých kalhotek. Tak jsem pátrala v diskuzich, jestli to dělá i někdo v Česku a dostala jsem se sem.😁
Victoria
Věděla jsem, že tohle funguje v zahraničí, tak mě to napadlo hodit do vyhledávače a šup, jsem tady 😁💕
Blondýnečka
Hodně klíčových věci se stalo , například jsem chtěla něco prodat na hyperinz*** a tam inzerát pod mou nabídkou - onošene kalhotky někdo prodává za 500,- a říkám si Hmm co už ti lidi neprodaji a pak si říkám , ale tak já bych to mohla ze srandy taky zkusit a dala jsem si tam par inzerátu a jelo to hodně a ten den byla v televizi upoutávka na nějaký seriál a přímo scénka jak si holka sundava pod stolem kalhotky a říká kámoškam za kolik je prodá a tak mi to nedalo , říkala jsem si jestli není nějaký přímo bazar na takové věci a našla jsem Km ❤️ mamce ještě předtím stále kradli z balkonu spodní prádlo a ona vždycky : ,,no to musí krást nějaký fetišista, pochybuji ze by mi to kradla ženská” 😃 takže mi osud stale ukazoval směr a daval vodítka, kam to mám směřovat já 😄
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
A Špatná kategorie na dotaz. Dala bych to do nakup prodej
Bernadette
Někdo to řešil a hejtil na fb jakej to humus tady 😀! A dávali screeny co se prodává no a tak jsem tady haha
Zobrazit 2 odpovědi
Holka.z.hor
Úplně přesně.....řekla jsem doslova "Jebat, budu raději prodávat kalhotky"...hned po tom, co jsem se chtěla přihlásit na kurz účta a vidina nějakých normálních peněz by pro mě byla tak rok........ Ale nevěděla jsem, že si to tady tak zamiluju...jsem tady chvilku, zdá se mi, že prodávám pěkně, už tady mám mezi zákazníky pár stálých miláčků, kteří si mě vydržují........naprosta paráda :-****
Malá Víla
V podstate tak, jak jsi to napsala. 😃
Anonymníkráska
Koukala jsem na jednu sociální síť a narazila jsem na video, kde nějaká holka říkala, že prodala smradlavé křusky od Vietnamců za 1000 a v komentářích jedna slečna napsala Kalhotkomat 😄 tak jsem se tu podívala a založila si účet a moc jsem tomu nevěřila😃 po 3 měsících jsem tu znovu zavítala a zkusila jsem to a nějak se mi zadařilo 😊
Zobrazit 2 odpovědi
honeybunny_
Jednou jsem byla u rodičů na návštěvě, a bavili jsme se o tom, že bych chtěla nějakou jinou brigádu, než kterou jsem měla tehdy. Dělala jsem v pekárně, a protože mám problém s kolenem, pravidelně jsem jednou za dva měsíce chodila na tahání vody z něj, jak se tam jen stálo, a pobíhalo. No, došli jsme k tomu, že už jsme všichni slyšeli o tom, že se dá prodat spodní prádlo, a ponožky, a voda z vany.. vlastně všechno. 😄 Pár dní jsem nad tím přemýšlela, až mi to nedalo, a já napsala "prodej použitých kalhotek" na Google, a vyjel mi KM. Tak jsem se sem přihlásila s tím, že tu čas od času prodám spodky nebo ponožky k brigádě, abych tam nemusela být tak často. No a hele, v pekárně jsem nebyla téměř půl roku, a místo toho si to užívám tady. 😄
Zobrazit 2 odpovědi