Holky bacha!!

Kočička*
Dávejte si prosím pozor na uživatele Tomík1992 nebo něco v tomto smyslu. Tomáš K. se se mnou domluvil na hovorech po skypu. Po zaslání screenshotu o provedené platbě jsem s nim naivně začla hovor. (Bylo to o víkendu, proto jen potvrzení. Doteď nic!) Vymezený čas několikrát překročil i dvakrát a za ten víkend si u mě objednal hovory asi za přes 10tisíc. Ano, asi jsem byla dost naivní, že mi někdo fakt pošle 10k, ale víte co, měla jsem screenshoty z banky, pravděpodobně zfalšované. Takže si holky dávejte bacha, když vám někdo nabídne chat přes whatsapp/skype atp, že vám přes firemní účet (nebo z jakehokoliv duvodu) pošle víc peněz, neberte to, dokud peníze fakt nepřijdou. Včera jsem si s nim psala a v podstatě ze mě udělal debila, že mu nevěřim a že to chce mít vše o důvěře. Urazil se, když jsem mu řekla, že žádná videa nebudou, dokuď mi to nepřijde. Peníze mi takto “””poslal””” 2x.
Evilbitch69
A screen s výplatou vám udělá i dítě v privni třídě.
Evilbitch69
Jakmile začne někdo psát o tom že zaplatí potom tak BLOKUJU. Jednoduchý. Nejdřív prachy pak zábava.
Brunetty
Hezké ráno, a co tuhle službu vůbec nenabízet.:). Deset tisíc je super částka, ale nevím co by to muselo být za pána, který by takhle vysokou částku dal a ještě k tomu tady na KM. Ale i takový se může najít. Slečny musíte být opatrné a až bude zaplaceno tak se domluvit na čase a dnu. Kupující se bude pak hodně těšit na ten den... Prostě není zaplaceno nic nebude. A na nějaké papírky bych nespoléhala ,ale zase chápu chcete si vydělat. Tak ano je zakázané dávat na sebe jakýkoli kontakt včetně účtu. Ta kupující ,která zde odhaluje třeba jen částečnou identitu obličeje( má velkou šanci, že jí někdo pozná). Takže anonymita o té nemůže být řeč.Takže číslo účtu je fakt zanedbatelné.
Wanes
Také jsem už takto naletěla. 2 hodiny jsem chatovala a posílala fotky zadarmo. Hold chybama se člověk učí. Jak se říká: I pád na hubu je krok kupředu :-D
Lištička3
I kdyby to tady bylo dovolené, že ti ten člověk může za službu poslat peníze na účet, tak bych do toho nešla. Přece jen se mu tam pak ukáže tvoje jméno a příjmení (Tedy aspoň v mojí bance), čímž pak ztracis svou anonymitu 🤔
mokra.anet
Stalo se mi to samé, pán jménem Palo se mnou přes skype jednou komunikoval a poslal 3000...poté slíbil 8, za delší hovor a já se získanou důvěrou souhlasila, doteď ale peníze nemám, ačkoliv screen taky poslal..
Zobrazit 1 odpověď
Terinka
Takhle si odeme nekdo koupil sluzbu 1 hodinu chatovani, penize pry poslal, screen z platby poslal, po ty hodine chatu zmizel a uz je to tyden co se neozval a penize nikde, dalsi pripad chtel video, natocila jsem predem, dala vedet, ze ho mam a on se tyden neozval, pak se ozval, ze by teda rad to video, pak zase nic, pak ze by ho chtel, ale hned, ze nechce cekat na potvrzeni platby atd, dala jsem teda cislo uctu aby ho mel hned a ja hned penize, za par minut uz zase zmizel a je to zase par dni ignor, absolutne nepobiram, dalsimu jsem taky natocila video a zase se uz neozval, dalsi chtel strasne propoceny triko a neozyva se x dni, takovych pripadu co se pak neozyvaj mam uz 8, nafotim ponozky na vyber a je pryc 4 dny, dalsimu vytvorim nabidku a je pryc x dni, nakoupim ponozky co si pral a nemam je doma aby si mohl vybrat, poslu je a nic, dalsimu nafotim nejmin 10 silonek a nic, co to ma byt? Jsem tu novejsi..mam fakt pocit, ze me tu tyhle fakt trolej
Zobrazit 3 odpovědi
Nozicka
Holky dik a sdilejte
Dianka
Prave po mne někdo chtěl to stejné akorát nick je smudla. Prý 3000 za posíláni videí které si řekne přes Skype. Odmítla jsem protože na tohle proste nemám prostor ale rekla bych ze to bude on :)
Hot Samantha
Taky mi psal. Ode mě chtěl teda video, na které nedošlo. Naštěstí. Evidentně.