Hodnocení

Victoria Rose
Ahoj, zajímalo by mě, proč tolik kupujících má problém dávat hodnocení? I když jim napíšu, tak hodnocení nedají. Je to těžké? Diky těm, co hodnocení dávají automaticky❤️
Malá Víla
Upřímně mi na hodnocení záleží, protože na něm záleží i dalším kupujícím. Ale vím, že někdy nebyla objednávka úplně tak, jak by si kupující představoval (tak nějak tu prostě kupují zajíce v pytli, no) a jsem pak ráda, že mi nechtěli dát méně hvězdiček a raději volili bez hodnocení a jen mi do zpráv napsali, co příště jinak atd. A těm, co mi hodnocení dali (3, juchů :D) děkuji :)
Deisy
Někteří zákazníci mi dají hodnocení, ještě než stihnu poprosit, další zákazníky požádám a ohodnotí. Někteří zákazníci hodnotí i půl roku zpětně 🙈😄 Ti kteří nehodnotí vůbec nijak neodsuzuji a chápu, že mají své důvody. Taky nehodnotim každý svůj nákup na e-shopu...
Zobrazit 1 odpověď
dman
Tak důvodů může být celá řada a každý to může mít jinak. Co mě napadá: 1) Hodnocení není anonymní. Kdyby moje hodnocení viděla jen ta konkrétní slečna, tak bych se třeba mohl rozepsat a pochválit klady do hodnocení. Ale je mi to zase blbé před ostatními slečnami, protože s některou si tady třeba píšu kamarádsky, s některou jako s dominou, u některé se mi třeba líbí perverznosti, každá je jiná. A je mi blbé takhle o sobě veřejně odhalovat, co bylo obsahem naší objednávky a komunikace, nebo co jí voní atd. :) Někomu to ale třeba nevadí. Ale je pravda, že tohle můžu napsat do chatu a do hodnocení dát třeba jen hvězdičky, i když třeba bych nedal hvězdičky veřejně, kdybych si objednal kaviár (jakože jsem si neobjednal :) Ale slečny stojí i o slovní hodnocení. 2) Třeba se mi objednávka nelíbila, ale nechci slečně kazit hodnocení, nechci to s ní nijak řešit. Nebo je to možná i moje vina, že jsem požadavek dost nespecifikoval, nebo se mi nechtělo. 3) Třeba po konci objednávky už nechci nic řešit, užiju si ji a konec. Nebo se mi už nechce nic hodnotit. Nebo se tím už nechci nijak zabývat. Nebo jsem o objednávku ztratil zájem. 4) Na druhou stranu jsem pochopil, že slečny berou hodnocení jako důležité. Takže taky mám několik "restů", neohodnocených objednávek. Chápu tedy, že většina slečen je tu i proto, že je to baví, protože ne vždy je to na nějaké vydělání peněz. Takže asi bychom my zákazníci vám měli vyjít vstříc. Takže celkově by asi bylo zajímavé, abyste vy slečny sem napsaly vaši motivaci, proč je pro vás hodnocení důležité. A já se třeba budu víc snažit :)
Zobrazit 6 odpovědí
Wettie
Já jsem vždy hrozně zvědavá jak je zákazník spokojen. Nejvíc mě mrzí, když si objedná něco na přání a po obdržení například fotek nenapíše ani ň. Mám pak pocit, že se na mě zlobí, že fotky se mu nelíbily, že kalhotky byly málo voňavé.... Proto mi to nedá a sama mu píšu s dotazem na spokojenost. A když už spolu takto komunikujeme, tak si někdy to hodnocení přímo vyžádám. Jinak by jich bylo bohužel málo.... Třeba zákazníci nechtějí, aby je pak nějaká slečna našla u jiné? Nevím, počkáme zda se nějaký k danému tématu vyjádří :)
Victoria Rose
Diky za reakce. Já mám názor takový, že když už si s tím dáváme práci, měli by nás za to i takto ohodnotit. Ať pozitivně, či negativně a můžeme se tu pro ne zlepšovat. Spokojenost bude na obou stranách. 🥰
Baculka1979
Já nežádám. Kdo chce, dá. Kdo ne, nedá. Někdo napíše zprávu a pochválí, někdo napíše hodnocení a někdo nereaguje ani během objednávky, ani po přijetí. Respektuji to a jsem ráda, že jsou spokojení❤️💋❤️ - teda...snad i ti, co nereagují 🤭😁🤭