Falešné profily

A_n_d_y
Zdravím,
jednou z hlavních výhod Kalhotkomatu naproti jiným způsobům nákupů je prý unikátní systém ověřování prodejkyň.
Přesto se doporučených prodávajících objevuji zjevně falešné profily, jako třeba
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/elasiiie-1597
která má fotky kradené z Instagramu
--- odkaz byl odstraněn administrátorem ---
Kdo asi tak je, ze profilem co používá falešné fotky, asi žádná kráska, což? ..a jestli vůbec holka. Jak by se asi tvářila slečna z fotografií, kdyby zjistila, že tady někdo používá její fotky na explicitní nabídky.
Omlouvám se všem co u profilu nakoupili, už jsem jej dva krát nahlašoval, ale zůstalo to bez reakce, proto tady píšu
veřejně. Ověřujte prosím profily lépe.
16
Dobrý den, děkujeme vám za nahlášení falešného obsahu. Prodávající jsme zablokovali.
Snažíme se dělat maximum proto, abychom falešným profilům a fotkám zabránili. I tak se bohužel stane, že se objeví. Pokud máte podezření, že je profil prodávající nebo její fotografie falešné, prosíme vás o nahlášení. Situaci následně prověříme a v případě potvrzení podezření prodávající zablokujeme.
V současnosti už také připravujeme změny v systému ověřování prodávajících.

Tak to je mazec , nedávno jsem na slečnu koukala kolik už měla odesláných balíčků a taky mě překvapilo že je mladá a nechá si tady vystavit obličej 🤷♀️
No už to dává smysl

Tak tohle uz je fakt pruser 😀 jak tu muze byt holka s fake fotkama tak dlouho..tolik oklamanych zakazniku 🙈

Teď jsem jí ten profil projela a všimla si i toho, jak má v profilových fotkách krásný nožičky (všechny prstíčky stejně dlouhé) a fotky u nabídek bot? 😂 TÁÁÁK moc ji vyrostl ten ukazováček že přerostl ten palec o půl jardy 😂

To je stejně hrozný. Chlap si koupí kalhotky od 19-ti leté krásné holky, která je ještě panna, je z ní hotový a možná i platonicky zamilovaný a přitom olizuje kalhotky od třeba 60-ti leté obtloustlé, ošklivé babičky 😂.

Lištička3
Nevím proč se mi u toho vybavila písnička Thajská od Morčat na útěku 😂😂 Každopádně je to masakr, obzvlášť, když to dotyčné osobě tak dlouho prochazelo

Tak toto je poriadny prúser a ja som už po tejto slečne pokukoval či si niečo neobjednám, diki za upozornenie. Horšie je to u tích zákaznikov čo si už niečo objednali.

Makin
Já tohle stejně nechápu, pokud sem slečna nechce dávat obličej, tak ať ho sem nedává.... Já tu taky neukazuju obličej, ale nebudu sem dávat ani obličej někoho jinýho. Je jasný, že običej zákazníky přitáhne, protože pak nemají pocit, že kupují anonymní kalhotky, však jich už nalákala hromadu. A budu chápat i zklamání zákazníků.
Jinak ověřením samozřejmě procházíme, ale ani ověřování nespočívá ve vyfocení všech částí těla a poskytnutí fotek Kmatu, a už jsem několikrát viděla, že sem slečny daly i třeba cizí fotku chodidel, staženou někde na instagramu 🙈 Stejně tak fotky těla, atd, já myslím, že tohle žádný druh ověření úplně nevymýtí a Kmat to sám, vzhledem k množství slečen a fotek neuhlídá, i když někdy stačí fotku hodit do googlu a člověk se nestačí divit. Prostě pokud se vám něco nezdá, tak to nahlašte.

Ke slečně Elasiiie se vyjadřovat nechci, neznám ji, nikdy jsem s ní nekomunikovala....
Ale neodpustím si poznámku k tématu. Když najdete nějakou fotku z profilu slečny na jiném webu/platformě, nemusí to znamat, že je fake. Svět je dnes mezinárodní a ta samá slečna může mít ty samé fotky i na X různých stránkách.

Hezký večer,
pokud prodávající nenabízí aspoň fotky tak to věrohodnost snižuje.
Kolik jich asi tady takových ještě bude....