Drzost - průzkum

Marek.Kv
Tak nějak mne začíná iritovat drzost některých prodávajících typu: luxury for me - 100000 kč, nebo zaplať mi nové prsa 100000, novÁ prsa, dotyčná ani neumí česky. Další, zaplať mi můj dluh 70000... Skutečně je možné, že jsou tak hloupé, že si řeknou peníze a čtvrtinu spolkne KM? Nedokážou to spočítat? A kupující jsou takový idioti, že dají peníze za to že... Další namátkou - Na nový foták Canon EOS R50- bum. Really? Ok každý se můžeme splést nejsme na fotografickém fóru. OMG
12

Prostě na to srát.... co jinýho? Ale viděl jsem tu jednu nabídku, která mě fakt rozesmála a je hrozně cool!
https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/sutr-pro-totalni-picu-37920
🤣👍 Doufám, že si to někdo koupí!

Alderafeet
já jsem nedávno přemýšlela proč si KM bere peníze i ze spropitného... O.o chápu že z produktu a doplňkových služeb ale ze spropitného..to mi hlava trochu nebere když to má být pro nás jako pozornost od zákazníka

Tady úplně ze všeho spolkne kalhotkomat určitá procenta, takže je jedno, zda z prodaných kalhotek či ze sponzorství. Tohle odvětví je pro “sponzory” Pokud tě to vzrušuje, sponzoruješ takovou slečnu, která se ti líbí a na kterou máš 🤷🏻♀️. Některá chce sponzorovat plavání, jiná fitko, jiná boty, některá foťák, některá prsa a jiná chce 100000,- . Viděla jsem zde nabídky slečen za 100000,- , které byly zakoupené 🤷🏻♀️ Prostě každý má své.. Pokud se ti to nelíbí ignoruj to, pokud na to nemáš a líbí se ti to, vyber si někoho jiného, nebo levnější nabídku.. 🙃 já třeba pokaždé, když někdo nabídku zakoupí, tak ji znovu nedávám. Většinou jsou to cílené věci. A když je už mám, nepotřebuji je znovu 🤷🏻♀️ Jsou tu i takové, které napíšou cokoliv, jen aby měly peníze a přitom to vůbec není na to, co slečna napíše do nabídku 🤷🏻♀️ Bohužel ale takové slečny potkáš ne jen tady ale po celém světě.
Navíc pokud je částka vyšší můžeš slečně napsat “ Ahoj, rád bych ti přispěl na ten foťák alespoň 2 tis” Myslím, že slečna bude ráda a vytvoří ti nabídku na míru.. ☺️
Mě se spousta nabídek nelíbí nebo to prostě není můj šálek kávy, ale rozhodně kdybych se nad tím měla pozastavovat já nebo všichni, tak na fóru neřešíme nic jiného 🙃

Vůbec nejde o drzost. Ze srdce jim to přeji. Jsou to naprosto normální a pochopitelné nabídky správně uvažujících slečen.
Je to úplně normální obchod. Prostě obchod. Neúprosný zákon poptávky a nabídky. Čistokrevný trh. Každé zboží má totiž svého kupce. Proč to nezkusit, třeba to některé vyjde. A když ne, no a co. Jede se dál. A některým slečnám to skutečně vychází. Protože čas od času prodají i nevšední nabídky. A za vskutku famózní a obdivuhodné částky. Někdy takovým dárkem chce muž svou favoritku jen obdarovat, odměnit za to, že mu vychází vstříc, že je rád, že ji má. Může to být forma poděkování. Projev vděčnosti a toho, že si slečny zde na KM váží. Tak jí prostě z vděčnosti zaplatí foťák, nebo kosmetiku s krycím názvem "blbeček platí...".
Pravda je, že se to povede častěji těm známějším a zavedenějším holkám, které už něco "odmakaly a ukázaly", jsou tu zpravidla déle a jejich portfolio je široké. Dokázaly si ulovit více mužů a vybudovat širokou a hlavně oddanou pánskou klientelu. Mohl bych jmenovat, ale je to zbytečné. Tyto slečny na KM skutečně prodávají s úžasným profitem.
Slečnám s minutovou historií a nulovou oblíbeností a "prázdným košíkem nabídek" se takové bezpracné a velkolepé jackpoty obvykle nezadaří. Není to sice vyloučené, ale proti velkým značkám a hvězdám KM mají malou šanci.
Smiř se prosím s tím, že trh je nekonečně pestrý, jako jsou nekonečně rozdílní lidé a jejich potřeby. A divil by ses, co všechno se dá prodat, když slečna dobře trefí zájem pána. Já jim to neskutečně přeji a každé holce tady fandím a každé přeji úspěch. Drtivá většina z nich odvádí skvělou a naprosto úžasnou práci pro nás muže. Díky bohu za ně :)
Jo a mě víc děsí komisní ženy, které si hrají na strašně důležité a nepřístupné a seriózní. A muže přehlíží jak družstevní lán.
Zaplať pánbůh za holky, které si nechají zaplatit za to, že si muž nad obrázkem jejího obličeje vyhoní...a pak jí za to zaplatí permanentku do fitka. Já jí to přeji. Má to zaslouženě. Ať se má dobře. Když mi udělala dobře.

Jakožto sub, co má jistý vztah i k Findomu (doplňkově), tomu naprosto rozumím. :) Já rád Slečně zaplatím pedikůru, solárko... třeba nové botičky apod. Chápu tedy, že lidi, kteří mají řádově vyšší příjmy než já, s tímto nemají problém. Protože pokud se zde vyskytne nějaký podnikatel, CEO (a věřím, že tu takových je dost), může pro něj zakoupení něčeho za 100k být srovnatelné vzrušení a finanční ztráta, jako když já s průměrnou mzdou zakoupím slečně permanentku nebo botky :))

Malá Víla
Je to druh fetise. Divil by ses, za co je tady schopny zakaznik zaplatit. A neni to idiot.
Stejne jako ty si muzes vyhonit nad fotkou, kterou najdes zadarmo na netu, ale rozhodnes se zaplatit tady.
Lidi, kteri do toho jdou vetsinou vzrusuje pocit, ze plati.
OMG

Terinka009
Jo mas pravdu, ze je to usmevne, hlavne kdyz je to takovy neznamy profil, ktery si prisel jen pro prachy. To je hrozne kolik tady takovych je. Uprimne je mi to jedno, ty nabidky jsou spise naivni a samotnou prodavajici to poskozuje. Ale za me, at si ma co chce, aspon se oddeli plevel. Nicmene slusne rakety se tady i tak utraci. Mne osobne zakaznik zaplatil nejvice na jedne objednavce 19 tisic, ale jsou tu i vyssi proplacene. At si ma kazda co chce, ale ne moc znama nemuze cekat, ze ji takove castky nekdo jen tak zaplati. Kazdopadne byt tebou tak ty nabidky preskakuju a uzivam si nabidek, ktere se tobe libi 🙂

Nejdřív mne napadne to co tebe. Pak si řeknu "nebuď upjatej, třeba někdo to koupí a udělá mu to ten nejlepší orgáč v životě". Další takový bude mít třeba slečna. A někdo je holt takovej hráč, že mu ten zážitek za to prostě stojí 🤣
Pak si člověk vzpomene jak předloni slečna co měla na profilu jen položky 10-100k si stěžovala, že ji nikdo nic nekupuje a moje rady se jí moc nelibili.
A pak se jen zasměje, dyť ta rozmanitost je krásná 🤣 A to přestože jsem konzervativec 😂

honeybunny_
Proč tě to irituje? Tak to zkrátka neplať, a jdi dál, ne? Jako jo, občas to je úsměvný, ale proč se kvůli tomu čertit. 😄

Anastazia
Většina těchto absurdních sponzorských nabídek stejně není zaplacená. Ale holky to zkouší no.