Dodatečný příplatek

Anonymníkráska
Ahojte všichni, byla bych moc ráda, kdyby jste se k této věci vyjádřili. Dnes jsem si psala s jedním zákazníkem a dozvěděla jsem se, že si holky vymýšlí příplatky, co jim zákazník musí předem poslat na konto, jinak mu nedají zakázku ( zakázky typu - videa, fotky a odesílání balíčku). Psal mi, že slečna chtěla za balíček 250 korun a pak ještě chtěla doposlat dodatečných 2000 a jelikož je tu nově a je poměrně neznalý, tak koná, jak prodávající chtějí. Tím bych chtěla upozornit na tuhle problematiku, aby to nedopadlo tak, že kvůli tohoto typu prodávajících bude odcházet čím dál více zákazníků z KM. Budu ráda za jakékoliv vyjádření 😊 PS: Uvedl mi i poplatek za změnu účesu, že si daná prodávající musela udělat culík, aby ji nelezly vlasy do obličeje, během natáčení videa 🤦🏻‍♀️ a říkal mi, že to dělá mnohem více žen, ne jen jedna .
errorlevel
Mně to skoro připadá jako zákazník pohádkář. Chce zaujmout slečnu, vysvětlit jak se to dělá, nejdřív bude číslo účtu a platbičky mimo KM, pak telefon a možná i zchůzka. Že by tu existovala slečna, která by na klienta reálně zkoušela kurvahošigutnták, "250 mi zaplatíš na KM a 2000 jsou jen pro mne" pro mne zní jako scifi. Zákazníci by museli být idioti. Což teda není nereálné :)
Zobrazit 2 odpovědi
PrsaticeE
Z toho prispevku je mi smutno, já naopak posílám zadarmo bonusy.
Victoria
Takové holky bych nahlásila a nechala trvale zablokovat! 🤮
Crystal
Ble… tak z toho mi je taky na blití! 🤮 Styďte se VY, které takhle využíváte❗️Jak holky píšete…kazí to pověst nám Všem tak i KM❗️ Být KM tak již dám stopku registracím alá nové prodávající. Vím, že je to blbost, ale třeba by se to zlepšilo, ale zas na jak dlouho. Nejspíš už budou stále nějaké problémy. Takovým stylem odejdou ti slušní zákazníci… 🥹
Terinka009
Katastrofa, rikam to porad co se sem hrne, to je silene. Jedna kopiruje, druha dela incest, treti zada nesmyslne platby. Schvalne bych zverejnila jmeno te kravy, protoze to fakt neni ani mozny. Kazi to povest proste nam vsem. Bohuzel je tady spousta novych prodavajicich, ktere si jen prisly pro penize a to je spatne. Normalne nam tady zverejni jmeno, at ma aspon ostudu. Diky 🙂
Bernadette
Úlet 👎 a na své účty si to nechávají posílat ?! Maci125 nahlaš je a zveřejni jména ... nahlásím taky . Jinak pokud si dáma dává takové příplatky a nechává si je platit dle pravidel zde a ne na svůj osobní účet tak může a zákazník zas může koupit nebo ne.
Metalkrasavice
Taky by mně to nenapadlo si účtovat za takové věci, to snad ani nemyslí vážně ne 🤣 Jsem tady nová, relativně. A co chápu ze psaní ostatních, co jsou tady dýl, tady ve fóru, tak nejlepší časy má KM už asi za sebou. Čtu to tady hodně jak to jde do háje tady.
Janac
Hezký den, zákazník vždy spropitné pošle v rámci velké spokojenosti a dodatečně pokud on sám chce a jako poděkování. .. poslední dobou teda dost síla co si zde někdo dovolí. Nikdy jsem nikoho nežádala..
Něžná Michelle
Také bych chtěla znát jména těchto prodavajících holek, kazí tím práci nás, co se chováme podle pravidel..
Malá Víla
Pokud si dotycna rekla o priplatek mimo KM, tak ji staci nahlasit, protoze je to hrube porusovani pravidel KM a je za to Banan jak z Kolumbie.
ParisLove
Ježíš 🤦‍♀️ to už si tu některé holky fakt dělají co chtějí 🤦‍♀️ Výborně jen tak dál .....a nakonec vymizí všichni normální zákazníci jinam a zůstanou jen pisálci
Terinka
To je hrozny, nechapu co se to tu deje posledni dobou..
MrsZizy
Zverejnila bych jmeno. My, prodejkyne, kdyz nejsme spokojene s obchodem a je to neco, kde se nas zakaznik snazi podvest, tak tady na to mame tema ve foru, abychom se navzajem varovaly. Zakaznik ma potom moznost se proti tomu narknuti ohradit a vysvetlit to. Tohle mi prijde stejna situace jen z opacne strany a urcite by o tom meli zakaznici vedet, nez se rozhodnout s dotycnou obchod uzavrit. Neni to nic osobniho, vubec nic proti nikomu, ale tohle je proste nefer a v zajmu nas vsech, myslim si, je, aby se na takove chovani upozornovalo.
Lady666
Jde to tady všechno pomalu a jistě do pr....
1M
To je fakt síla, co se tu děje 😳 jak ze strany prodávajících, viz tenhle ojeb, tak zákazníků, jak tu nedávno slečny psaly o výhrůžkách. Tohle všechno by admini měli řešit.
Lištička3
Já jediný za co si nechám priplacet je kostým a nebo cosplay, protože do toho než se narvu, tak bych natočila 5 takových videí 😀 Ale za takové banality? Styděla bych se.
Zobrazit 1 odpověď
Jupiter
Mě osobně by zajímalo, která z dam tohle dělá! 🤦
Rick
Klidně bych sem napsal jejich jméno. Nejčastěji to zkouší i nové prodávající, ale z většiny potom dostanou od KM blok za porušení podmínek (platby na účet)
Maci125
Ten zákazník jsem já. Připadám si teď že tu budu za blbce. Nicméně když je člověk nový a dělají se tu věci jako prodávají kalhotky, tak fakt neví, jaká jsou tu přesně pravidla...
Zobrazit 11 odpovědí
LadyMammy
Wtf? 😁 To jako vážně? V životě jsem si o nic takového neřekla. Mě přijde že poslední dobou se tady hlásí, čím dál horší prodejkyně. Zákazníci prosím používejte filtry a koukejte na celkové profily a hodnocení prodávajících❤️.
Zobrazit 1 odpověď
Peee
To jsou krávy.... V životě bych si tohle nedovolila.
Zobrazit 1 odpověď