Cedulka nejde ani zobrazit

Malá Víla
Ahoj vsem, uz nejakou dobu mi nejdou cedulky do zasilkovny nejen vytisknout, ale ani zobrazit. Ukaze mi to tu samou stranku, jako kdyz jste bez internetu. Vsimla jsem si, ze pred odkazem na cedulku se vzdy pise "blob", ale nevykoumala jsem, co s tim. Jelikoz se mi vlastne cedulka ani nezobrazi, tak mi ji ani nevytisknou v zasilkovne. Dnes mam odeslat balicek a je to docela problem :D. Nevite nekdo, co s tim?
Mirek (admin)
Tyto problémy nám určitě hlaste rovnou přes kontaktní formulář. Přidejte jaké máte zařízení, prohlížeč a popř. i screenshot. Děkujeme.
Wanes
Mám stejný problém na prohlížeči Google Chrom, ale stačí použít prohlížeč Microsoft Edgea tam to jde ;-)
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Zkus jiný prohlížeč 🙂 nebo adminům napsat a přesunout odeslání 🙂
Baculka1979
Stahni si to do mobilu ( i když i tam mi to ukazuje že se stahuje ale stránka je prázdná ) ale stáhne se to do Stažených ( teď mě napadá jestli to tak není i v PC? ) pak si otevřu mejl vložím jako přílohu a v počítači otevřu a vytisknu. Krapet krkolomný způsob, ale aspoň tohle funguje. Na PC v několika prohlížečích už víc jak rok nic :-)))
Makin
Ahoj, taky mám teď jednu objednávku přes zásilkovnu a taky mi to nejde. Už u minulé objednávky před Vánocemi mi to nešlo a obávám se, že nejsme jediné. Já když na to kliknu, tak se mi prostě nic nezobrazí, dřív se to normálně otevřelo v dalším panelu a dalo se tisknout, nebo stáhnout do počítače, teď to prostě nejde. Ale jde mi to stáhnout přes mobil, tam když na to kliknu, tak se mi to uloží do uložených souborů. Proto jsem zatím ani nepsala adminům, že to tahkle blbne, ale možná by bylo dobrý, aby se na to někdo z nich kouknul, v čem je problém a jestli se to nedá vyřešit tak aby to zase fungovalo normálně. Zvlášť když je problém u více slečen. Zkus ten mobil a když to nepůjde, tak napiš na KM, oni by měli být schopní ti to poslat.
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
Stranka pise, ze soubor mohl byt presunut nebo smazan.