Bold news

Srdce Záhady
Zdravíčko všem,
Dnes jsem si všiml článku na tomto portale, kde píšou o kalhotkomatu, píšou tam že si založili účet, dali si fotky stažené z internetu aby zjistili, zda a kolik se dá vydělat, apod… dokonce se spojili i s nějakou prodejkyní, která jim sdělila hromadu informací, prý jak si založili ten fake účet tak jim začalo chodit hromady zpráv.,,,,, atd atd…myslíte si že je to v pohodě? Takový druh žurnalistiky? Založit si fake profil, ojebat zákazníky jen kvůli článku?
1

V článku jsou většinou zavádějící a polopravdivé informace. I to tvrzení údajné Rebeky , která prý tomu tady dává jen jednu hodinu času denně a vydělá si tu 15 k měsíčně mě dost pobavilo. Ani poslední věta v článku mi nedává smysl. Článek na mě působil urážlivým tónem kdy to vyznívá jako by to tady holky měly easy peasy a byly to jen samé perverzačky a nechuťačky. To samé i o nás zákazníků. Dnešní žurnalistiku vystihují nejlépe i zmiňovaná slova v tomto článku.

Scarl4t
Nahlašovala jsem ten příspěvek hned jak vyšel, odpověď byla že to pořeší s právním teamem…jak vidím, tak asi se nic neděje 😂

Harmony Marťa
Tohle by si měli admini vyřešit s redakcí.
Za 1. Redakce porušila podmínky Kalhotkomatu. Oklamali zákazníky a vlastně je okradli.
Za 2. Poškodili určitým způsobem nás poctivé, které vymýšlíme a děláme to rádi.
Za 3. Admini by se měli bránit i tím, že vlastně udělali fakt špatnou reklamu celému serveru.

Border
My prodávající o tom píšeme pořád a nic se bohužel neděje. Třeba se na to admini víc zaměří když o tom vyjde článek a zákazníci se začnou víc ozývat.