Blokace prodávající

Apollo
Ahoj. Mám dotaz. Je možné a pravděpodobné, že zde zablokovali prodávající slečnu za to že jsem jí v chatu napsal toto, cituji: Nemohl jsem spát, tak v sobotu v noci nad ránem jsem byl do 6.hodin na Fb a pak šel spát.....Za tyto dvě písmenka Fb se tady blokuje prodávající slečna??? . Díky za případné vysvětlení :((
Bernadette
To si nemyslim, píšu to taky nebo podobné výrazy ve stejném smyslu i zákazníci a nic ... Zablokovaná bude za porušení pravidel , tato věta to nebude 😊
Zobrazit 5 odpovědí
JmenujiSeNatalka
Ahoj,ne. Pravděpodobně ji vyhodnotil systém za to,že se snažila obejít Kalhotkomat a získat finance na svůj účet. S tím,že jsi napsal “fb” si hlavu nedělej tvoje vina to není. 😊
Zobrazit 1 odpověď
oh.baby88
Měla jsem dojem, že před blokací prodávající se nejdřív dotyčná prověří, především konverzace. Takto by to vypadalo, jakoby ji zablokoval automat(pokud tady něco takového je) Protože admin, který by si přečetl tuto konverzaci, tak by přece viděl, že nešlo o žádné předávání kontaktů. A vše je tedy v pořádku. Pravděpodobně slečna udělala něco jiného, co s tebou nesouvisí a proto dostala blokaci.
Zobrazit 1 odpověď