Blokace nakupujícího za posílání kontaktů

voňaváLolitka
Dobrý den, jsem tu nová tak se předem omlouvám, zda připomínka/dotaz tu už byl. Ja na to nenarazila. Už min. po druhé mi uživatel- nakupující napsal svou adresu či číslo ať mu napíšu např.na WUP.ať se zastavím atd. Rada bych předešla moji blokaci, tak uživatele ihned blokují. Ale velice bych ocenila, kdyby takový uživatele byli ihned blokování Vámi - kalhotkomatem za drzost a další přístup jim byl odepřen (třeba díky IP adrese, jména atd.) Věřim, že Vaše IT oddělení si bude vědět rady jak na to. Vědí, že se to nesmí a cítím v tom jejich záměr, že tím chtějí docílit ne jen naší blokace. Nerada bych byla potrestání za něco v čem jsem nevinně. Nevidím důvod, proč by takový tady měli být, jen prudí.
Mirek (admin)
Dobrý den, v takovýchto případech se o svoji blokaci bát nemusíte. Vždy se snažíme být fér. Co se týká řešení problému "problémových zákazníků" - aktuálně na tom zrovna pracujeme. Věřte, že to není úplně snadná úloha, ale snažíme se to vymyslet co nejlépe pro všechny.
Malá Víla
Ja jsem za tohle blok dostala. :) KM o tomto problemu vi. Asi hledaji reseni.
xxNaughty_Kittenxx
Já se přidávám. Jsem tu taky celkem nová a stalo se mi totéž. Uživatele jsem hned blokla, ale měla strach, že kvůli němu dostanu ban. Nedávno tu byla diskuze, že by se rovnou do chatu přidala funkce nahlásit zákazníka a za mě by to bylo fakt potřebné. Četla jsem tu, kolik prodávajících už dostaly blok kvůli tomuto a fakt si myslím, že s tím něco měli udělat už dávno. Jen jsem chtěla ještě dodat, že si nemyslím, že by to většina dělala schválně, ale spíš pochybuju, že si většina z nich opravdu čte pravidla
Zobrazit 1 odpověď