Blokace

Modrovláska
Ach jo...rovnou ho sem napíšu: Lickedass, tak tento uživatel mi poslal poptávku s telefonem na sebe😭 Napsala jsem mu hned, ať mi nic takového nepíše a blokla si ho...tak jsem zvědavá, zda mě kvůli dalšímu .... zase zablokují😞
Mara73
Nerad s tím přímo prudím. Ale nejednou se mi stalo, že jsem slečně zaplatil za chat a vaše stránky jí během chvíle hodili do blokace. Nejednou se slečna z blokace už nedostala a já o svou investici přišel. Mohl bych se zeptat jak mám takové situace řešit? Docela mi chybí možnost domluvit se co a jak bude dál a jak se situace vyvíjí. Nechci slečnu urazit okamžitým požadavkem na vrácení peněz, ale na druhou stranu když nevím jak závažný přestupek spáchala a jestli jí ještě uvidím je to hodně stresující a nepříjemné.
Zobrazit 1 odpověď
Baculka1979
Hlavne děvčata NIKDY konverzaci nemazat! Bohužel ujištění, že zákazník psal to nebo ono, nestačí. Je potřeba dodat důkaz a tím je jen okopírována konverzace. Takže pozor na to, někteří pánové jsou hloupí a blokaci máte jedna dvě :-(
Malá Víla
Jen si nejsem jista, jak to resit. Dle vseho to tedy vyhodnocuje algoritmus. Jenze pokud se na tohle "zrusi", slo by obchazet pravidla a skutecne sve kontakty zakaznikum nabizet. Nebo by nam museli kontrolovat zpravy... Myslim, ze by stacilo nejak nastavit, ze pokud algoritmus nekde vyhodnoti, co byl poskytnut kontakt, konkretni zprava by se jim zobrazila a bylo by z ni patrne, ze ji poslal zakaznik a ne prodavajici. Jinak netusim no. Taky me to mrzelo. Mozna nas ralo. :D
Cocox
Mě včera jeden a dnes jeden napsal kontakt na sebe, upozornila jsem ho, že je to proti pravidlům a zablokovala ho. Tak taky čekám.. 😳
Modrovláska
Mám dělat ještě něco? Hlásit adminovi? Nebo co? Měl by být nějaký jasný postup...děkuji za info.
Zobrazit 3 odpovědi