Hračky na dálkové ovládání

PeeingUnicorn
Máte doma nějaké hračky na dálkové ovládání, s kterými vás partner může zlobit na veřejnosti?
Janek_17
Delaji se nějaké takové hračky pro muže?
Zobrazit 2 odpovědi
KoiNami
Kupovala jsem na zkoušku z Temu, protože na hračky moc nejsem, jako byla by to prdel, kdyby se to nabíjelo, vyzkoušela jsem jen funkce, dala zpátky, abych si počkala na jeden testovací objekt a už to potom nešlo 🙉😂
Krystoff
Používáme růžový lush. So far s tím byla veliká legrace. Při nákupech, v restauraci, při řízení atd. Můžu klidně popsat nějaké zkušenosti.
Zobrazit 1 odpověď
Anonymous2
Je tu někdo, kdo má hračku a chtěl by se vzájemně ovládat? 😁
Zobrazit 2 odpovědi
subton
Ja mám doma stimulator prostaty edge 2 od Lovense. Je trochu hlučný ale keď je človek niekde v súkromí a kde ho nepoznajú je fajn
Tvá_Hana
Ahoj, chci si pořídit vibrační vajíčko. Jsou nějaká na ovládání přes aplikaci, že by mě ovládal člověk na druhé straně republiky? :-D
Zobrazit 1 odpověď
Kar0514
Ano vibrační vajíčko 😛❤️
NiyanPo
Máme několik, ale nejvíce doporučuju Lush od značky lovense. Je to zatím nejlepší kousek, co jsme měli, je to přes aplikaci v mobilu, takže i když zrovna je chlap v práci, tak se může o to postarat <3
Kotatko19
Já bohužel nemám, protože jsou pro mě moc drahé. Ale moc ráda bych si to vyzkoušela. Třeba by mi někdo na ně přispěl. :)
Evilbitch69
Vajíčko na dálku. Masakr třeba v obchodě 🤣
Madam Dorotka
Mám pro svou čubičku elektroobojek na výcvik...rozhodně neuteče ;-)
Zobrazit 1 odpověď
Ghotic princess
Mám elektrošoky na diaľkové s rôznou intenzitou 😄 dajú sa pripnúť hocikde ..dosah je dosť ďaleko čiže sub neujde ..
Zobrazit 1 odpověď
Teen_Cutie
Super je vajíčko 🥰
mayor_mayor
Mám anální kolík, který jde ovládat aplikací v telefonu:) A taky pas cudnosti. Ten se neovládá, ten se prostě zamkne:)
Zobrazit 2 odpovědi
DreamyDee
To zatím nemám , ale mám v plánu do budoucna - pro mě motýlek na ovládání appkou 😙 a pro sluhu , klícku také na ovládání appkou , s mini elektrošoky 😛😛😛
Zobrazit 1 odpověď
Terinka
To bych chtela urcite jednou zkusit :) laka me to
Savannah
toužím po nějaké, která se dá ovládat přes appku z mobilu! nemá někdo doporučení? O:)
Zobrazit 2 odpovědi
Baculka1979
Ne, protože nejsem typ co je rád ovládán...max.s radostí půjčím muži svou masážní hlavici když nemám náladu na lízání ale chci rychlý orgasmus.
anetali
Ano, ano, je to super!
Princezna.Klárka
Mám Magic motion Flamingo a nemůžu si ho vynachválit ^^
elasiiie
Nejraději bych měla hračku, kterou bych zlobila partnera..😈
Zobrazit 1 odpověď
daddysgirl
Mám ale momentálně nemám kdo by mě s tím na veřejnosti zlobil :)
Petaofmg
Máme v plánu pořídit. Moc to toužím vyzkoušet.
mazlinka19
Bohužel ne, ale je to jeden z mých snů.