Anální začátečník

Geronimo123
S mojí láskou už o análu mluvíme a přemýšlíme hrozně dlouho. Ale pořád ne a ne se odhodlat to zkusit. Bojím se, abych jí neublížil. Párkrát jsme již začali, ale pak přišla bolest a bylo po všem. Fakt jí hrozně miluju a nechci jí ublížit. Co prosím poradíte pro začátek? Moc díky.
Victoria Rose
Lubrikace a uvolnenost. Pak to jde jedna basen❤️
kalhotky001
Mně osobně dost pomáhá, když si s zadečkem hraje. Nejdřív ho třeba líže, pak pomalu zajíždí prstem. Jakmile dojde na penis, tak naslinit penis a plivnout na dirku (nepoužíváme gely) fakt pomaloučku po centimetru posouvat penis do dirky.
MiaJuicy
Radím orální sex včetně věnování se zadečku.
Karkulka
zapomeň na gely, jsou drahé a nesmí být na vodní bázi (prdelka se sama nelubrikuje a vodní báze vysychá), musí být na bázi silikonu, a ty jsou dost drahé ty kvalitní. Jedinné z čeho mě prdelka při sebe větším penisu nebolela je obyčejný dětský olejíček Aviril. Nakapat na prdelku, namasírovat, prstíčkem do prdelky, penis namazat olejíčkem a půjde to jedna báseň 😘😘😘 hlavně pomalu a každý centimetr počkat a pak postupovat zase dál. a na konci hlavně nevytáhnout celého hned. jen postupně vytáhnout z análku 😘😘😘
Zobrazit 2 odpovědi
Black_Pearl
Určitě předem horkou koupel, svaly se krásně uvolní a ,,změknou”
MadamValeriya
Doporucuju hodne gelu a zacinat s buttplugem a pomalu!
phwoargeous
Důležité je při předehře nevynechávat zadeček. Manžel mě většinou líže, pak mi začně jemně dráždit zadeček, po nějaké době začne prstem přirážet a dost často mě tak udělá. A pak už ho skoro musí okřiknout, ať mi ho tam konečně strčí :D Nejdůležitější je prostě nespěchat a a nemyslet si, že příjde instantní úspěch. No a hodně gelu je, alespoň doufám, jasná věc :)
DreamyDee
Doposud to sama nezvládám.. tak se tu snad něčemu i přiučím :P
Mína
Mě pomohlo být nahoře a sama si tam to péro dávat a korigovat si hloubku. Pak už to jde hned 😉😉
anetali
Partnerka ti musi 100% verit a musi byt uvolnena, pouzij hodne lubrikantu a vse pujde:))
Rossie
Ahoj, důležitá je v tomhle důvěra a komunikace... slečna ti musí věřit a musí to chtít, jinak bude stažená. Zkus jí první jen dráždit prstíkem s lubrikačním gelem... s tím, že to nebude směřovat rovnou k prdelkovému sexu, pokud nebude chtít.. Kolíček je taky úplně ok, ale fakt nevynechávej lubrikáč, podle mě, když při něčem tak malém zjistí, že je to příjemné, tak bude chtít víc :P Budu držet palce. S láskou, Rossie
Deisy
Ahoj, my jsme začali tréninkem oné dírky, ať už prsty či různými kolíčky nebo análním dildem a taky to chce hooodně gelu :) Ať se zadaří, je to slast. Nakonec se vám to bude líbit :)