Anální uspokojení

Sexxicek
Vím že jsou mezi námi ženy které mají rády anální sex a mluví o tom otevřeně. Pak jsou ale ženy které ho mají rády ale nerady se baví na toto téma. No a ještě máme ženy které ho zatím nedělali. Buď obava z bolesti nebo úplně jiný důvod. Co vy dokážete se bavit o svých touhách?
MadamAkane
Obecně se ráda bavím o všem :D
Vdolka
Dokážu si říct a co bych ráda..a anál je perfektní!!! 👍
TlustaPrinceznicka
Nějak jsi zapomněl na ženy, které anální sex rády nemají vůbec, ne? 😉 Taky ráda poreferuju, proč tuto praktiku nevyhledávám...
Afrodite
Úplně bez problémů, taky jsem se toho kdysi bála… Pokud se to dělá správně na začátku, tak je to super. Teď ho miluju.. ❤️‍🔥 A to mám chlapa nadprůměrného ☺️ Samozřejmě né vždy je nálada a bez nálady a uvolnění to je k ničemu .. ☺️ Povídat si o tom dokážu s každým ❤️‍🔥
Bernadette
Dokážu se o analních hrátkách bavit ... mám dny kdy je mi to příjemné a kdy ne ..takže na střídačku, anální hrátky s partnerem má to rád taky. Navzájem se doplňujeme 😀😉. Nejsem šukací análka na povel, pouze jak jsem psala dle nálady a chuti to znamená třeba 2× do měsíce do prdele😀🤣 velkým ptákem. Šperk nebo prst ten mi nevadí nikdy nebo kolík, to je úplně v pohodě bez problémů.
Zobrazit 1 odpověď
Lištička3
A pak je tu třetí typ ženy, které v zadku bolí jenom prst a partnerovi to dopřejí maximálně na narozeniny (ano myslím tím sebe) :D :D
Zobrazit 2 odpovědi
Luxurygirlprague
Dokážu-i když ne jen tak s každým že jo :) Ale jinak jsem docela otevřená osoba a co se týče kamarádek,či kamarádů-Bavíme se o tom většinou otevřeně. Až se člověk občas diví,co o tom druhém zjistí nového(a třeba by to do něj vůbec neřekl) :)
Brunetty
Není o co stát:). Při pravidelném praktikováni ve vyšším věku vysoká pravděpodobnost povolení svěrače.
Zobrazit 4 odpovědi
Barunkaa
jsem otevřený člověk, anál je moc dobrá věc
klaraa.k
Já se ráda bavím o všem, já ho osobně nikdy neměla,i když mám lehké obavy.
Lili Lili
Miluji análek, dráždí i prcinu takže super
mazlinka19
Když mám s kým tak se o tom snažím bavit. Co se týče análního uspokojení - jsem k němu nakloněná-ráda bych ho zkusila! :)
Deisy
Miluju anální sex, přivedl mě na to můj první sexuální přítel a i když se mi do toho zprvu nechtělo, dnes jsem ráda :) ochudila bych se hodně. Poprvé to bylo někdy v 18 letech tuším 😈 Jinak moje touha je sex ve třech a zkusit Sandwich 😈
Zobrazit 1 odpověď
Baculka1979
Miluju rimming pánský i dámský. Anální sex tj.průnik penisu nemám ráda. Naopak píchání zadku muži zbožňuju:)))
Zobrazit 2 odpovědi